Annonce:
Annonce:

Sidney Lee: Kultur er røv og nøgler

Sidney Lee går efter arkadespil og fester, når han er på ferie

Sidney elsker at gå i spillearkader med computerspil, når han er på ferie i Japan.
Sidney elsker at gå i spillearkader med computerspil, når han er på ferie i Japan.
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte
Annonce:

– Hvilken ferie glemmer du aldrig?

– Jeg har to absolutte favoritsteder i verden: Tokyo og New York. Hvis jeg nogen sinde emigrerer fra Danmark, så bliver det til New York.

– Men Tokyo, du er ikke ligefrem sådan en, jeg forbinder med kulturelle rejser i Japan?

– No way! Sådan noget med at gå ud og se et tempel eller en statue, er også bare superkedeligt. Seriøst, jeg har ikke set noget som helst af den slags, siden jeg som barn rejste med mine forældre. Alt det der kultur er røv og nøgler, synes jeg.

– Jamen, hvad lavede du så i Japan?

– Jeg var af sted i 2006, alene. Inde på nettet havde jeg hørt om de her kæmpestore arkader med computerspil, som de har i Tokyo. Verdens største arkader – i Danmark lukkede den sidste arkadehal jo i 2003, så Tokyo var stedet for mig.

– Så du rejste med nogle venner – eller?

– Nej, jeg var alene og boede på hotel cirka ti minutter fra spillehallen. Et fantastisk sted!! Jeg spillede i cirka 12 timer om dagen. De har den fedeste spillekultur i Japan, folk er søde, og man griner og har det bare superfedt. Møder alle mulige mennesker – både japanere og andre turister.

– Jeg troede, japanere var noget med ære og ’hold på formerne’?

– Ja, sådan er det vist også ude i det almindelige samfund. Men når du går på diskotek, spiller arkadespil og dyrker nattelivet, er det noget helt andet. Så er du sammen med de unge der, hvor det rykker. Selv om jeg ikke scorede lige så mange piger i Tokyo, som jeg normalt gør i Thailand ... Der er den japanske kultur alligevel lidt mere forsigtig i det.

– Så du har også rejst i andre asiatiske lande?

– Ork ja, Kina, Cambodia, Vietnam – og Thailand. Jeg elsker Bangkok, den der hektiske by, hvor der altid sker noget – og så er der varmt.

– Dig!? I Kina!?

– Det var heller ikke nogen succes. Jeg havde en kæreste, som gerne ville til Peking, og så tog vi af sted. Det var bare et par uger og – helt ærligt – det var ikke mig. Kineserne er helt anderledes end andre asiater, ikke lige så venlige og nemme at komme til at snakke med. Så der tager jeg ikke hen igen – i hvert fald ikke foreløbig.

– Men ellers rejser du meget?

– Ja, jeg også været meget i USA, og der håber jeg at rejse hen igen – måske allerede engang i løbet af det her efterår.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
København skal være en by i provinsen
Annonce:
Annonce:

... Dom over Haas

Annonce:
Annonce: