Mascha er blevet single

Kort efter fødslen gik Mascha og Nicolas Kiesa fra hinanden

Mascha og Nicolas dengang, de stadig var sammen. Nu er de gået hver til sit. (Arkivfoto: Mogens Flindt).
Mascha og Nicolas dengang, de stadig var sammen. Nu er de gået hver til sit. (Arkivfoto: Mogens Flindt).

Mascha Vang og racerkøreren Nicolas Kiesa er nu blandt den lange række af forældre, der må indse, at forholdet forliste, da en baby kom ind i billedet.

I september nedkom hun med datteren Hollie Nolia Kiesa Vang, men nu meddeler hun på sin blog, at forholdet er slut.

'Sagen er den, at jeg er blevet enlig mor, og har været det længe. Da Hollie Nolia var tre måneder gammel, valgte jeg, at det var bedst, vi flyttede. Så det gjorde vi i påsken, og bor nu alene,' skriver hun.

Læs også:

Mascha Vang vil ikke i bikini

Grunden til at hun nu skriver det på sin blog, er, at Se og Hør bringer historien torsdag.

'Jeg/vi har ikke ønsket at dele det offentligt endnu, så derfor blev jeg naturligvis meget paf, da Se og Hør ringede i morges. Umiddelbart havde jeg ingen kommentarer, fordi jeg synes, det er svært at tale om. Jeg ønsker jo ikke, vores datter skal læse noget, hun bliver ked af, når hun bliver ældre,' lyder begrundelsen.

Ifølge Mascha kæder ugebladet hende sammen med en mand. Og det er det, der har fået hende til tasterne.

'Sagen er den, at de har taget billeder af mig og en ven/kollega, som jeg har haft i otte år. Vi finder ud af, at vi bor lige overfor hinanden, og mødes derfor nede på græsset, hvor han for første gang ser min lille datter. Aftenen før fik vi sammen med andre venner en drink, hvorefter jeg selv tog videre i byen med veninderne. Mere er der ikke i det. Selvom det sikkert kunne være ligemeget, ønsker jeg ikke at kædes romantisk sammen med min ven – som i øvrigt er meget glad for en anden sød pige. Det skal på ingen måder forstås sådan, at der er kommet nogen imellem Nicolas og jeg,' skriver Mascha.

Læs også:

Mascha indlagt med sin datter

Hun er ked af, at bruddet skulle blive offentligt kendt, fordi hun nu bliver kædet sammen med en mand, hun ikke er sammen med.

'Det var ikke sådan her, jeg ønskede, det skulle komme frem, at Nicolas og jeg ikke længere bor sammen. Jeg ved ikke hvor længe Se og Hør har kendt til det, eller luret på mig. Havde de bare ringet og spurgt, havde jeg sikkert fortalt det, som det var, for vi har nu altid bevaret et godt venskab. Men nu er der nogle billeder, som måske får det hele til at se ud som noget det ikke er, og det er jeg ret ked af. Ville sådan ønske, at jeg selv havde haft mulighed for at fortælle det på min egen måde, når jeg følte tiden var rigtig til det.'

Læs også:

Det skal Maschas pige hedde

På bloggen skriver hun, at datteren havde kolik. Derfor er det nærliggende at tro, at den konstante gråd har tæret så meget på forholdet, at det til sidst brast.

'Det har jo, som man sikkert kan forestille sig, været en stor omgang at skulle stå alene med en nyfødt der havde kolik, og samtidig finde lejlighed, flytte og holde barnedåb. Men alt er lykkedes, og kunne jeg klare det, kan jeg klare alt,' skriver singlemoderen Mascha Vang.