Gitte Nielsen afviser ikke flere børn

Den 49-årige dansker, der er aktuel i DR-programmet 'Maestro', overvejer at få flere børn med sin 15 år yngre mand

Danskeren er fyldt 50, men alligevel overvejer hun et femte barn. (Foto: Anthon Ugner)
Danskeren er fyldt 50, men alligevel overvejer hun et femte barn. (Foto: Anthon Ugner)

Hun har allerede fire sønner, der er i alderen 17-28 år, men selv om Gitte Nielsen næste år runder 50 år, vil hun ikke afvise, at hun igen bliver mor.

Hun har været sammen med sin seneste mand, den 35-årige italiener Mattia Dessi i næsten ni år, og han vil gerne have et barn med Gitte Nielsen.

- Vi har talt om det. Mattia vil jo gerne, og vi elsker hinanden. Men jeg ved ikke, om det er for egoistisk at sætte et barn i verden, når man er 50, selv om der er mange, der gør det i dag. Lad mig sige det på denne måde: Vi tænker over det. Og der er ikke taget nogen endelig beslutning endnu, siger Gitte Nielsen i et stort interview med ugebladet Søndag.

Læs også:

Hun ser glad ud, men alvoren lurer bag Gitte Nielsens smil. Den 49-årige danske Hollywoodstjerne er meget bekymret for sin mor, Hanne, der er alvorligt syg. Billedet er taget tirsdag og er det første efter de afslørende paparazzibilleder fra hendes nedtur i en park i Los Angeles. (Privatfoto) Danske kendte Gitte: Derfor gik jeg på druk

Gitte Nielsen, der har ernæret sig som model, skuespiller, sanger, realitystar og brevkasseredaktør, har været alkoholiker i mange år. Under det meste af forholdet med sin italienske mand, har hun dog holdt sig fra de våde varer. Alligevel faldt hun i under en tur i en offentlig park i Los Angeles i sommer. Billederne af en fuld Gitte Nielsen gik verden rundt.

- Jeg drak, ja. Men jeg gik lige direkte hjem og ringede til min læge, og inden aften var der styr på det igen, siger Gitte Nielsen, der hver lørdag er med i DR-programmet 'Maestro', hvor hun og en række andre kendte danskere skal dirigere et symfoniorkester.

1 af 2 Mattia Dessi og Gitte Nielsen har været sammen i næsten ni år. (Foto: All Over Press)
2 af 2 Danskeren er fyldt 50, men alligevel overvejer hun et femte barn. (Foto: Anthon Ugner)