Fuld Gitte Nielsen ringede selv efter hjælp

Straks efter Gitte Nielsen var faldet af vandvognen med et brag, der kunne høres verden over, ringede hun til sin mand og sin sponsor Anonyme Alkoholikere

Gitte i græsset med den efterhånden berømte vodkaflaske. (Foto: All Over Press)
Gitte i græsset med den efterhånden berømte vodkaflaske. (Foto: All Over Press)

Læs også:

Gitte efter druk-ballade: Undskyld til mine læsere

Læs også:

Gitte i chok efter vodka-billeder: - Jeg er ked af det og flov

Læs også:

Så blev Gitte Nielsen (desværre) verdensberømt igen

I kølvandet på Gitte Nielsens opsigtsvækkende vodka-brandert i en park i Los Angeles, fortæller hun nu, hvordan hun reagerede, da det gik op for hende, at den var helt gal.

Da det stod klart for hende, at hun var faldet i, ringede hun straks til sin mand, Mattia Dessi. Og sin sponsor gennem de seneste par år.

- Jeg kan ikke understrege nok, hvor vigtigt det er, at man har en sponsor. Min er 76 år. Hun har været ædru i 37 år. Og hun var der lige med det samme. Hun var der også for mig søndag, da billederne blev vist. Men hun sagde det helt rigtige. Som det var. At billederne jo var blevet taget, men at det var overstået nu. At det var overstået, færdigt, og at livet går videre. Life goes on. Jeg glæder mig til om en måned, så har alle forhåbentlig glemt det.

- Jeg tager en dag ad gangen, ikk’. Det her sker for mange mennesker hver dag. De får bare ikke taget billeder af det, når det sker. Hvis det skulle ske for mig igen, så håber jeg, at jeg i det mindste er derhjemme.

Det går rigtig godt
Trods den aktuelle krise oplyser den normalt tørlagte dansker, at hun har det godt.

- De sidste to år er gået rigtig godt - både med hensyn til arbejdet, min mand og mine børn. Desværre sker der så det, der sker. Jeg vil gerne sige undskyld til dem, der har været der for mig og støttet mig. Det ønsker jeg mig, at de vil blive ved med. Jeg er et godt menneske, og jeg har det godt. Jeg drikker normalt ikke. Det gør jeg ikke. Den respekt og tillid jeg er blevet vist, den er jeg så taknemmelig for.

Gitte Nielsen er mor til fire og gift med den 15 år yngre Mattia Dessi. De bor i Hollywood Hills i Los Angeles på den amerikanske vestkyst.

Sideløbende med karrieren som model og skuespiller svarer Gitte Nielsen hver søndag på breve fra Ekstra Bladets læsere i sin brevkasse.