Gitte i chok efter vodka-billeder: - Jeg er ked af det og flov

Gitte Nielsen er dybt chokeret over paparazzi-billederne af hendes fejltrin, og hun har omgående søgt hjælp

Gitte i græsset med den efterhånden berømte vodkaflaske. (Foto: All Over Press)
Gitte i græsset med den efterhånden berømte vodkaflaske. (Foto: All Over Press)

Læs også:

Så blev Gitte Nielsen (desværre) verdensberømt igen

Læs også:

Chokbilleder af Gitte Nielsen

- Der er selvfølgelig ikke nogen undskyldning for det, der er sket.

Det er dagen derpå for Gitte Nielsen.

Lørdag blev hun fotograferet med en flaske vodka i en park i Los Angeles, og søndag meldte tømmermændene sig for alvor, da billederne blev bragt i aviser over hele verden.

- Hvis nogen havde filmet det, så tror jeg, det havde set mindre dramatisk ud. Billederne er meget dramatiske, synes jeg. Jeg er dybt chokeret over, hvordan det er blevet blæst op, siger Gitte Nielsen i telefonen til Ekstra Bladet.

Har omgående søgt hjælp
- De sidste to år er gået rigtig godt - både med hensyn til arbejdet, min mand og mine børn. Desværre sker der så det her, siger Gitte Nielsen og understreger, at hun normalt ikke drikker. Der var tale om et tilbagefald, som hun omgående søgte hjælp for.

Gitte Nielsen vil ikke ind på, præcis hvad der gjorde, at hun endte i parken med en flaske vodka, men fortæller, at parken er et fristed for hende.

Kæmper med sit misbrug
Så sent som i november 2011 sagde hun i et interview til Ekstra Bladet:

- Jeg deltager stadig i AA-møder (Anonyme Alkoholikere, red.) og har en sponsor - en 76-årig kvinde, der selv har været misbruger, og som støtter mig.

Gitte Nielsen er mor til fire og gift med den 15 år yngre Mattia Dessi. De bor i Hollywood Hills i Los Angeles på den amerikanske vestkyst.