Julie på spring til modelkarriere

Nicklas Bendter kan måske alligevel sige, at han skiftede Caroline Fleming ud med en yngre model. Hans nuværende kæreste Julie Zangenberg har fået en model-kontrakt

Julie Zangenberg kan måske komme op og tjene ligeså mange penge som sin fodboldkæreste Nicklas Bendtner, hvis den internationale modeverden også får øje for hendes talenter. (Foto: Anthon Unger)
Julie Zangenberg kan måske komme op og tjene ligeså mange penge som sin fodboldkæreste Nicklas Bendtner, hvis den internationale modeverden også får øje for hendes talenter. (Foto: Anthon Unger)
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Selv om hun ikke har klassiske modelmål, så har Julie Zangenberg så meget udstråling, at hun har potentialet til at lave store, udenlandske kampagner.

Læs også:

Julie Zangenberg: - Jeg følte mig mærkelig

Det vurderer Bente Lundquist fra Scoop Models, der netop har fået den 23-årige skuespiller i stald.

- Jeg har været vild med hende, siden jeg så hende første gang. Hun har sådan en flot figur og det yndigste ansigt. Hendes udstråling er helt fantastisk. Hun kan spille alle roller og være overbevisende samtidig, siger Bente Lundquist, der sammen med sin mand, Jesper, blandt andre også repræsenterer Caroline Wozniacki. Tennisspilleren har for eksempel lavet reklamekampagner. Aftaler, der er millioner værd.

Læs også:

Julie Zangenberg: Jeg elsker når Nicklas scorer

Bente Lundquist tøver ikke med at sammenligne hende med Brigitte Bardot, der også arbejdede som skuespiller og model.

- Det er ikke klassisk modelarbejde, vi kommer til at arbejde med. Det er store, udenlandske kampagner, vi satser på. Jeg tror, hun har et meget stort potentiale. Vi glæder os rigtig meget til at arbejde sammen med Julie.

Læs også: Bendtner og Julie på kærlighedsferie i Caribien Bendtner og Julie på kærlighedsferie i Caribien


Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Julie Zangenberg, der er på ferie, men hendes agent, Elisa Lykke, siger, at Julie er spændt på det nye samarbejde.

- Julies fokus ligger som altid på skuespillerkarrieren, men hvis den rigtige udenlandske eller danske kampagne dukker op og den matcher hendes profil, og i øvrigt ikke kommer i konflikt med film- eller tv-roller, så er hun åben over for tilbud. Derfor takkede hun ja til Scoop Models, som forstår hendes ønsker og målsætninger og ved, at hun ikke satser på en klassisk modelkarriere.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun undskyldte kun oprigtigt, da hun hostede

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind