Dennis Knudsen i tyrkisk mareridt

Stylisten har belånt sin lejlighed til skorstenen for at købe ejendomme i Tyrkiet. Nu er 1,9 millioner fastlåst

Dennis Knudsen belånte sin danske villalejlighed for at købe tyrkiske ejendomme. Nu er pengene fra det ene fastlåst på ubestemt tid.
Dennis Knudsen belånte sin danske villalejlighed for at købe tyrkiske ejendomme. Nu er pengene fra det ene fastlåst på ubestemt tid.

Da Dennis Knudsen i 2010 købte tre ejendomme i Oasis Club i Tyrkiet, var planerne lige så stor, som middelhavssolen var varm.

Men i dag har købet udviklet sig til et økonomisk mareridt for manden, der sætter hår på prinsesser og jetsettere.

For at kunne købe de tre ejendomme i komplekset, der dengang havde Remee som koryfæ, belånte Dennis nemlig sin villalejlighed i Klampenborg med 5,2 millioner kroner i realkreditten, som blev lagt oven i det pantebrev på 513.000 kroner, han havde i det i forvejen.

Læs også:

Dennis Knudsen nægter at anerkende dom

Det betyder, at han i dag skylder lidt over 5,7 millioner i villalejligheden på Sommervej, som har været til salg i 160 dage.

Salgsprisen lyder på knap syv millioner kroner, hvilket i den ideelle verden burde kunne udradere gælden, selv hvis der også er banklån i huset.

Dennis Knudsen skal dog ikke sætte næsen op efter at score den sum. Ifølge boliga.dk ligger kvadratmeterprisen på hans hus hele 70 procent over det, andre ejendomme i området sælges til.

Læs også:

Kendis-frisør: Jeg er altså ikke boligsvindler!

Dermed er det ifølge kvadratmeterprisen kun 2,1 million værd. Lejligheden ligger dog ud til vandet, hvilket burde indbringe mere, men i tidens boligmarked er der meget, der tyder på, at Dennis ikke får den fulde pris, når den engang bliver solgt.

Og selv om han i dag har solgt to af de tre huse i Tyrkiet, er pengene fra det ene salg blevet fastfrosset, fordi Dennis i byretten blev dømt til at lade handlen gå tilbage, fordi han ikke havde skøde på det.

Læs også:

Dennis Knudsen svindlede boligkøber

Nu anker han sagen, hvilket betyder, at pengene bliver stående på en låst konto i mellem et og to år, mens landsretten vurderer sagen.

Bliver han igen dømt for at have solgt et hus, han ikke ejer, bliver det økonomiske smæk endnu større. Så skal han ikke kun betale salgsprisen tilbage, men også omkostninger til ejendomsmægler, advokatomkostninger og procesrenter.

Læs også:

Dennis Knudsen sælger pragtvilla

Det betyder, at han kan ende med en regning på intet mindre end 3,1 millioner kroner til køberen Henrik Møller.

- Hvad har du at sige til det, Dennis?

- At jeg ikke er boligsvindler. Og jeg sover godt om natten.

Dennis kan dog notere sig en velvoksen egenkapital på knap 6,8 millioner i sit holdingselskab.