Casper bli'r dansk klovn i USA

Til maj køber amerikansk filmstudie de amerikanske rettigheder til Klovn-filmen

Til maj skal Casper til USA for at forhandle en aftale om en amerikansk version af 'Klovn' på plads. (Foto: Mik Eskestad).
Til maj skal Casper til USA for at forhandle en aftale om en amerikansk version af 'Klovn' på plads. (Foto: Mik Eskestad).

Når Casper Christensen til maj sætter sig i et fly med retning mod Los Angeles, kan det nemt ende med at blive vejen mod et helt nyt liv.

Komikeren er nemlig ved at sælge de amerikanske rettigheder til filmversionen af Klovn til et af de tre store filmselskaber, der vil give amerikanerne et indblik i Casper og Frank Hvams besynderlige og pinlige tilværelse.

Overfor Ekstra Bladet bekræfter Casper Christensen, at han til maj tager spadestikket til en ny tilværelse.

Læs også: Casper og Frank: Sverige kan ikke lide os

- Vi mangler de sidste underskrifter. Jeg tager af sted i maj måned for at lukke lortet. De har så option på den i 18 måneder, hvilket vil sige, at hvis ikke de laver den der, mister de optionen. Det er meget typisk USA. På det marked køber de optioner hele tiden bare for at nogle andre ikke køber det, siger Casper.

Manden bag mulighederne er komikeren Danny McBride, der gerne vil lave en amerikansk version af den danske komedie.

- Han vil gerne lave den sammen med mig.

Læs også: 'Klovn: The Movie': Hitter i Norge

- Skal den så skrives helt om?

- Nej, det tror jeg ikke. Men jeg skal være med i skrivefasen.

- Ikke som skuespiller?

- Det skal jeg måske også, jo. Men det har ikke den store interesse. Det er jo kun for sjov. Det er skrivefasen, der interesserer mig. Så hvis alt går vel, tager jeg til USA og vi får fastlagt både det projekt og forhåbentlig også et andet, som man så kan begynde at arbejde på i efteråret.

- Flytter du derover?

Læs også: Øv! Der kommer aldrig en 'Klovn 2'

- Nej, jeg har stadig børn og lejlighed her, men jeg kunne godt tænke mig at bruge halvdelen af tiden der. I hvert fald vil jeg tage derover et par gange i løbet af efteråret og sætte tingene i gang.

- På sigt?

- Det hele er jo en 5-års plan. Mit firma skal bygges op, så jeg kan undværes. Så kan jeg være mere derovre om fem år, når børnene er flyttet hjemmefra. Så er det 100 procent sikkert, at planen er at tilbringe mest tid i LA.

Og kæresten Isabel...ja, hun flytter med.