Asschenfeldt betalte syg Marias husleje

Rigmanden støttede sin datters mor, der blev ramt af hjertesygdom

Peter Asschenfeldt kom sin eks-kæreste, Maria Hirse, til undsætning, da en hjertesygdom gjorde hende ude af stand til at betale huslejen.
Peter Asschenfeldt kom sin eks-kæreste, Maria Hirse, til undsætning, da en hjertesygdom gjorde hende ude af stand til at betale huslejen.
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Millionæren Peter Asschenfeldt måtte træde til og hjælpe sin datters mor, Maria Hirse, da hun i lang tid døjede med hjerteproblemer.

Her var det Asschenfeldt, der trådte til, mens hendes daværende kæreste, Jacob Mejlhede, arbejdede i udlandet. Hendes indtægter faldt nemlig med 80 procent på grund af nedsat energi.

- Heldigvis tilbød Victorias far, Peter, at betale min husleje, og det fjernede et stort pres fra mine skuldre. Han tog også med mig til alle samtalerne på Rigshospitalet, så han vidste stort set lige så meget om min situation som jeg selv, og det var rart, når jeg ind i mellem blev i tvivl om, hvad lægerne egentlig havde sagt, skriver Hirse i sin nye bog, ’Kvinde kend dit hjerte’.

LÆS OGSÅ: Maria Hirse ramt af to hjertetilfælde

Her beretter hun om sine problemer med en overlæge fra Gentofte Sygehus. Han havde åbenbart så travlt, at han brændte tre møder med den bekymrede Maria af og da hun skiftede til Rigshospitalet skrev en erklæring om, at 'patienten er utilfreds med, at jeg ikke kan give hende den opmærksomhed, som hun ønsker'.

Maria Hirse var så bekymret for sin sygdom, at hun overvejede at skrive et testamente, så det kunne stå krystalklart, hvem der skulle tage sig af børnene Victoria og Gabriel.

LÆS OGSÅ: Maria Hirse: Jeg blev sexmisbrugt

- Det talte jeg en del med Victorias far om, men Jakob (Gabriels far, red.) nægtede at tale med mig om det. Det gjorde mig meget frustreret, da det naturligvis betød alt for mig at vide, hvad planen med min søns fremtid var, hvis jeg ikke kunne være der til at følge ham på vej. Til sidst var jeg dog nødt til at indse, at det eneste jeg kunne gøre var at skrive mine ønsker ned og så håbe på, at de blev efterkommet.

I dag er det fem år siden, at Maria Hirse fik sit andet hjerteanfald.

- Og jeg må sige, at det går godt - rigtig godt endda, skriver hun.

Mere fra Ekstra Bladet+

Uduelighed er ingen hindring for millionløn

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+