Annonce:
Annonce:

Mads Mikkelsen: Jeg er ikke længere den mest sexede mand i Danmark

Mads Mikkelsen nyder den flotte modtagelse af ’En kongelig affære’ og joker med pressenCyron Melville, Trine Dyrholm, Mads Mikkelsen og Alicia Vikander på den røde løber i Berlin.(Foto: Christian T. Jørgensen)
Cyron Melville, Trine Dyrholm, Mads Mikkelsen og Alicia Vikander på den røde løber i Berlin.(Foto: Christian T. Jørgensen)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

BERLIN(Ekstra Bladet): Danmarks store skuespiller Mads Mikkelsen var i højt humør, da Ekstra Bladet mødte ham i går dagen efter den flotte modtagelse af Nicolaj Arcels film ’En kongelig affære’.

- Nu spiller du en stor hovedrolle i en dansk film. Er det ikke irriterende, at alle internationale medier alligevel stadig omtaler dig som James Bond-skurken Mads Mikkelsen?

- Det ved jeg sådan set ikke. Jeg holdt meget af at spille skurken Le Chiffre i ’Casino Royale’. Men i Danmark blev jeg 10 år i træk kaldt ’den mest sexede mand i Danmark’, men det sker heldigvis ikke mere. Så det er nok kun et spørgsmål om tid, før folk holder op med kalde mig James Bond-skurken, griner Mads Mikkelsen.

LÆS OGSÅ:

Mikkelsen: Fedt at være tilbage i dansk film

- Du blev slået til ridder af dronningen og medvirker nu i en film, der handler om at styrte kongehuset. Er du monarkist?

Annonce:

- I Danmark er det store flertal tilhængere af kongehuset. Selv mange venstreorienterede. Vi elsker eventyret omkring kongehuset. Og jeg tror også, at det er en økonomisk fordel for Danmark. Jeg vil ikke betegne mig selv som monarkist. Men jeg er heller ikke tilhænger af at afskaffe kongehuset, forklarede Mads Mikkelsen.

LÆS OGSÅ:

Kongelig begejstring for dansk film

Skønt at opleve begejstringen
I en pause i dagens mange interview røg Ekstra Bladets udsendte en smøg med Mads Mikkelsen og filminstruktøren Nicolaj Arcel, der begge var helt høje af filmens flotte modtagelse dagen før.

- Det er sgu dejligt, når folk kan lide det, man har lavet. Og det var også sjovt og festligt at være på den røde løber. Og jeg nyder det. Det er en lille procentdel af mit job. Resten er hårdt arbejde, sagde Mads Mikkelsen.

Nicolaj Arcel tilføjede, at han var yderst tilfreds med publikum under galla-visningen af filmen.

- Folk grinede på de rigtige steder. Og vi blev modtaget med enorme klapsalver, da vi bagefter skulle op på scenen. Trine Dyrholm har været her nede med film fem gange, og hun fortalte mig, at det var den flotteste modtagelse af en film, som hun havde oplevet. Det var skønt at opleve, forklarede Nicolaj Arcel.

Annonce:

LÆS OGSÅ:

Han er fremtidens mand i dansk film

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Jakob Ellemann spiller hasard med befolkningens retsbevidsthed

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: