Annonce:
Annonce:

Farcen fortsætter: Peter og Amalie sammen igen igen

Danmarks bedste drama queens er blevet kærester igen trods turbulent tid

20-årige Amalie Szigethy og 28-årige Peter Birch kysser på Cheap Bar, der er ejet af Peter. De er nu sammen igen, trods lang nedtur. (Foto: Sarah Stilling Skrivergaard)
20-årige Amalie Szigethy og 28-årige Peter Birch kysser på Cheap Bar, der er ejet af Peter. De er nu sammen igen, trods lang nedtur. (Foto: Sarah Stilling Skrivergaard)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Farcen vil tilsyneladende ingen ende tage. Først blev de næsten gift, så gik de fra hinanden. Nu har Danmarks realitypar nummer et fundet sammen igen - på trods af både vold og trekantsdrama.

ekstrabladet.dk har fanget de to stjerner i et kys på Peters bar 'Cheap' i Nørregade.

LÆS OGSÅ:

Peter: Jeg er blevet gode venner med Amalies mor

- Vi er ved at finde sammen igen, fortalte Peter Birch, mens han betjente kunder bag bardisken. At de to har fundet sammen igen, bekræfter Amalie i dag til ekstrabladet.dk

- Ja, vi er sammen igen, siger Amalie.

LÆS OGSÅ:

Her er ulvens nye flamme

Svarene fra begge realitystjerner kommer dog oven på, at Peter hyggede sig med Paradise-deltageren Pernille fra denne sæson af programmet, mens Amalie var i Costa Rica til optagelserne af TV 3-programmet 'Divaer i junglen' for et par uger siden. Men alligevel blev der delt kys og kram ud, da Amalie gæstede Peters bar 'Cheap' i går.

Annonce:

- Min mor synes også, det er fint, at vi har fundet sammen igen. Hun har altid godt kunne lide Peter, og hun respekterer mine valg, siger 20-årige Amalie Szigethy på trods af de mange dramaer, som parret har gennemgået den seneste tid.

LÆS OGSÅ:

Paradise-Pernille: Klamt at kysse med Peter

Kom for sent
Som en ægte diva ankom Amalie for sent til Peters bar. Med sig under armen havde Amalie taget veninden Kanika, der er med i denne sæson af Paradise Hotel. Begge realitystjerner var efterfulgt af et kamerahold og værten Emil Thorup fra DR MAMAs program 'Sexministeriet.' Peter havde ventet realitystjernen før klokken 23. Men omkring klokken 24 dukkede Amalie og Kanika endelig op.

- Jeg blev helt vildt ked af det, da hun ikke kom. Jeg havde regnet med, Amalie ville komme til tiden, sagde Peter. Men Amalie dukkede alligevel op for blitzlys og snurrende kameraer - bare over en time forsinket.

Svært at lege kærester
Amalie mødte op med Emil Thorup, fordi de i forbindelse med 'Sexministeriet,' skulle lege kærester for en dag. Men det var ikke helt nemt for realitystjernen.

- Det var svært at lege kærester med Emil, når man er vild med Peter, siger Amalie til ekstrabladet.dk.

LÆS OGSÅ:

Paradise Hotel løftet af Amalie-effekt

Annonce:

Delte kærlighed ud på Facebook
Det ser ud til at Amalies kærlighed er blevet gengældt af Peter, der ud over at bekræfte forholdet, har meldt kærlighedserklæringer ud til 20-årige Amalie Szigethy på Facebook i sidste uge.

I weekenden postede Peter en statusopdatering, hvor han skrev Amalies navn efterfulgt af tre hjerter. Men også på Valentine's Day delte Peter lumre kærlighedserklæringer ud. 'Det bliver en god valentinesdag ? med lidt hummer og bøf :)', skrev han på sin profil.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Kritikken af Færøerne fremtræder som hykleri, der skal dække over eget fedtspil
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: