Jeg vil ikke være den nye Amalie

'Paradise Hotel'-baben Kanika Koch i fræk foto-serie til mandeblad

Kanika Koch - folk er ikke fordømmende, og hvorfor skulle de også være det? (Foto: M!)
Kanika Koch - folk er ikke fordømmende, og hvorfor skulle de også være det? (Foto: M!)

- Jeg meldte mig altså ikke til 'Paradise Hotel' for at få en Amalie-karriere i reality-verdenen, siger 18-årige Kanika Koch, der er hjemme igen efter nogle uger i eksotiske omgivelser i Mexico.

Man skal altså ikke umiddelbart vente at se Faaborg-pigen i tilsvarende programmer, men man 'skal aldrig sige aldrig', siger hun til digital-udgaven af mandebladet M!, mmm.dk, der har fotograferet den spænstige dame i det næsten bare ingenting.

- Hvis jeg får et tilbud om at komme med i Riobinson-ekspeditionen, kunne jeg da godt tænke mig det, tilføjer Kanika til mmm.dk.

Farmor har set det
'Paradise Hotel' har man kunnet se hende spankulere bundløs rundt, men det har nu ikke ført til større fordømmelser og hånlige bemærkninger fra omgivelserne.

- Generelt har folk faktisk været positivt stemte og ikke så fordømmende, som man kunne frygte, siger hun, men kommer så med denne tilføjelse:

Se Kanika Koch her

- Jeg ved, min farnor har set det. Og hende har jeg ikke hørt fra, siden 'Paradise Hotel' startede.

Vær dig selv
- Hvordan scorer en fyr så dig i byen?

- Jamen, han skal bare være sig selv. Jeg ved godt, det lyder som en kliche, men det er altså rigtigt. Han skal ikke til at købe drinks til mig, for så føler jeg mig tvunget til at snakke med ham, selvom jeg ikke har lyst. Og så skal han være indstillet på, at jeg tager pis på ham. Og han skal kunne tage det. Men den går altså ikke begge veje, haha!

Griner baben, og så ved I det, drenge...