Annonce:
Annonce:

Paradise-Pernille kæmper for datter i retten

Paradise-deltageren Pernille var i retten tirsdag for at få forældremyndigheden over toårig datter. Faren mødte ikke op

20-årige Paradise-deltager Pernille Nygaard har været i retten for at få forældremyndigheden over sin datter (Foto: TV3)
20-årige Paradise-deltager Pernille Nygaard har været i retten for at få forældremyndigheden over sin datter (Foto: TV3)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Hun slanger sig i bikini i mexicansk luksus på TV3, men er til hverdag mor til en datter på to. Nu er hun i bitter strid med ekskæresten om deres fælles datter.

Læs også: Her er ulvens nye flamme

Tirsdag var den 20-årige Paradise-deltager Pernille Nygaard i Retten i Aalborg for at afgøre forældremyndigheden over datteren Emily med ekskæresten Theis. Men han mødte ikke op i retten. For anden gang.

- Det var ikke specielt sjovt at være i retten, og jeg synes, det er super ærgerligt, at han ikke mødte op. Jeg ved ikke, om det er fordi, at han ikke er interesseret, siger Pernille Nygaard.

Fuld forældremyndighed
Fordi ekskæresten ikke valgte at møde op, er retsmødet blevet udskudt.

Annonce:

- Jeg vil gerne have forældremyndigheden, men jeg ønsker ikke at Theis skal blive såret. Jeg skal bruge de næste par uger på at få min ekskæreste til at skrive under på, at jeg kan få fuld forældremyndighed, siger Pernille Nygaard.

Paradise-Pernille og ekskæresten har lige nu delt forældremyndighed, så de har datteren skiftevis hver uge. Den blonde deltager ønsker at få den fulde forældremyndighed over datteren, så ekskæresten kun får datteren hver anden weekend.

Klam vaccine
Den 20-årige, blonde mor var oprindeligt en del af startcastet, men måtte vende snuden hjemad for at ordne forældremyndigheden i retten første gang. I mellemtiden fik TV3 Linse Kessler og datteren Stephanie til at deltage i Paradise Hotel. Pernille Nygaard fik dog lov til vende tilbage til hotellet efter en tur i retten.

- Det er helt vildt irriterende, at jeg skulle rejse frem og tilbage fra Mexico og helt vildt dyrt - selv om jeg ikke selv betaler. Det var også en klam vaccine, jeg skulle have to gange, lyder det fra den blonde Paradise-deltager.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: