Paradise-Pernille kæmper for datter i retten

Paradise-deltageren Pernille var i retten tirsdag for at få forældremyndigheden over toårig datter. Faren mødte ikke op

20-årige Paradise-deltager Pernille Nygaard har været i retten for at få forældremyndigheden over sin datter (Foto: TV3)
20-årige Paradise-deltager Pernille Nygaard har været i retten for at få forældremyndigheden over sin datter (Foto: TV3)
Følg Danske kendte

Hun slanger sig i bikini i mexicansk luksus på TV3, men er til hverdag mor til en datter på to. Nu er hun i bitter strid med ekskæresten om deres fælles datter.

Læs også: Her er ulvens nye flamme

Tirsdag var den 20-årige Paradise-deltager Pernille Nygaard i Retten i Aalborg for at afgøre forældremyndigheden over datteren Emily med ekskæresten Theis. Men han mødte ikke op i retten. For anden gang.

- Det var ikke specielt sjovt at være i retten, og jeg synes, det er super ærgerligt, at han ikke mødte op. Jeg ved ikke, om det er fordi, at han ikke er interesseret, siger Pernille Nygaard.

Fuld forældremyndighed
Fordi ekskæresten ikke valgte at møde op, er retsmødet blevet udskudt.

- Jeg vil gerne have forældremyndigheden, men jeg ønsker ikke at Theis skal blive såret. Jeg skal bruge de næste par uger på at få min ekskæreste til at skrive under på, at jeg kan få fuld forældremyndighed, siger Pernille Nygaard.

Paradise-Pernille og ekskæresten har lige nu delt forældremyndighed, så de har datteren skiftevis hver uge. Den blonde deltager ønsker at få den fulde forældremyndighed over datteren, så ekskæresten kun får datteren hver anden weekend.

Klam vaccine
Den 20-årige, blonde mor var oprindeligt en del af startcastet, men måtte vende snuden hjemad for at ordne forældremyndigheden i retten første gang. I mellemtiden fik TV3 Linse Kessler og datteren Stephanie til at deltage i Paradise Hotel. Pernille Nygaard fik dog lov til vende tilbage til hotellet efter en tur i retten.

- Det er helt vildt irriterende, at jeg skulle rejse frem og tilbage fra Mexico og helt vildt dyrt - selv om jeg ikke selv betaler. Det var også en klam vaccine, jeg skulle have to gange, lyder det fra den blonde Paradise-deltager.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.