Annonce:
Annonce:

Fetterlein banker Big Brother

TV3-programmet 'Luksusfælden' slog Big Brother i seertal

Frederik Fetterlein har formøblet en formue, men har lagt de glade jetset-dage bag sig i TV3's Luksusfælden (Foto: Tycho Gregers).
Frederik Fetterlein har formøblet en formue, men har lagt de glade jetset-dage bag sig i TV3's Luksusfælden (Foto: Tycho Gregers).
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

'Bag enhver rigdom er der en konkurs'. Så smukt lød ordene fra jet-setteren Frederik Fetterleins mund.

Læs også: Fetterlein: Nu handler jeg i Netto

Mandag klappede TV3-programmet 'Luksusfælden' for Frederik Fetterlein, der sammen med to rådgivere i privatøkonomi er gået med til at lægge sin luksuriøse livsstil om. Men seerne gik også direkte i 'Luksusfælden,' for i alt 443.000 seere fulgte med i programmet, hvilket betyder, at Fetterlein lammetævede SBS TV's nye satsning Big Brother, der måtte stille sig tilfreds med 253.000 seere.

Læs også: Big Brøler 2012?

Big-Brøler større end Paradise
Men selv om Big Brother blev slået af tennisspillerens privatøkonomi, viste programmet sig dog at slå selveste Paradise Hotel, der kun havde 218.000 seere i går aftes.

Annonce:

Et bureau spår, ifølge Mediawatch.dk, at Big Brother har potentiale til at flytte mærkbare markedsandele på skærmen i år.

Big Brother mest set på SBS
SBS TV har da også udkåret Big Brother 2012 som det mest sete program nogensinde i Kanal 5’s historie i målgruppen 15-50 efter premieren i går aftes.

Læs også: Afsløring: Så lidt tjener Big Brother-deltagerne

- Vi er utrolig glade for, at Big Brother er blevet taget så godt imod af seerne. Det viser, at Big Brother har et kæmpe potentiale. Samtidig glæder vi os over, at januar bliver den bedste nogensinde i SBS TV’s historie. Når vi kommer så stærkt fra start tegner det til at blive et godt forår for SBS Media, siger programdirektør på SBS TV, Peter Rosberg, i en pressemeddelelse.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: