Brystbomben bag tremmer

Så sluttede festen: I forgårs tjekkede Anni Fønsby ind i Horserød Statsfængsel

Anni Fønsby skal tilbringe de næste 15 måneder i fængsel. (Foto: Mogens Flindt)
Anni Fønsby skal tilbringe de næste 15 måneder i fængsel. (Foto: Mogens Flindt)

Hertil og ikke længere! Festen er slut for Anni Fønsby, der kommer til at spejde langt efter det luksuriøse liv, hun har vænnet sig til sammen med Erik Damgaard.

Fremover står den på vand og tørt brød i Horserød Statsfængsel, hvor hun i forgårs tjekkede ind sammen med datteren, Victoria, der kan se frem til at skulle tilbringe de næste halvandet år af sit korte liv bag lås og slå.

Ville ikke fotograferes
Ifølge Ekstra Bladets kilder har Anni og Erik i mere end en måned kendt til datoen for afsoningen, selv om de gentagne gange har bedyret, at de ikke havde fået noget at vide.

Hemmeligholdelsen skyldtes, at Anni ikke ville fotograferes, når hun og Victoria tjekkede ind i fængslet, der ætter det endelige punktum for hendes tid som en af Danmarks største bordelejere. En forseelse, der gav hende 18 måneders fængsel. Senere kunne hun lægge seks måneder oven i afsoningen, da hun blev dømt for skyldnersvig.

Ude i april 2013
I praksis afsoner man dog kun to tredjedele af straffen, og da Anni har siddet varetægtsfængslet i en måned, 'slipper' hun med at sidde inde i 15 måneder.

LÆS OGSÅ:

Sur julegave til Anni fra staten

Hun vil derfor være ude igen i april 2013.

Med sig har hun et år og otte måneder gamle Victoria, der altså vil være klar til børnehave, når hun og mor lukkes ud i friheden igen.

Selv om Erik har sin frihed, har parret besluttet, at Victoria skal være sammen med sin mor.

- Det er hun nødt til. Erik kan ikke passe hende. Ikke fordi han ikke er en god far, men han er en travl forretningsmand med mange rejser, så det går slet ikke, har Anni tidligere sagt til Ekstra Bladet.

Bedst til børn
Den udmelding fik dog Erik op på barrikaderne.

- Det er irriterende, at hun siger sådan noget. Det bliver jo en dårlig vinkel, der går på, at jeg ikke er en god far. Det er rigtigt, at jeg har sagt, at kvinder er bedst til børn, når de er helt små, og jeg er bedre, når de bliver større. Men det betyder ikke, at jeg ikke kan passe de små børn, sagde han senere i Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ:

Erik irriteret på Anni

Nu må han de næste 15 måneder nøjes med at besøge sin kone og datter i fængslet, der til alt held for Erik ligger i Helsingør og derfor tæt på hjemmet i Charlottenlund.