Annonce:
Annonce:

Peter om brud: Vores sexliv var gået i stå

- Amalie forandrede sig efter nye tv-optagelser, fortæller Ulven Peter, der bekræfter parrets brud

Peter Birch og Amalie Szigethy er endnu engang gået fra hinanden. Ifølge Peter havde parret aftalt at holde bruddet for sig selv. (Foto: Anthon Unger)
Peter Birch og Amalie Szigethy er endnu engang gået fra hinanden. Ifølge Peter havde parret aftalt at holde bruddet for sig selv. (Foto: Anthon Unger)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Det er en ærgerlig Peter Birch som ekstrabladet.dk får i røret, efter at MSN Starlounge kunne citere Amalie for, at parret igen er gået fra hinanden:

- Jeg er rigtig ked af at det er kommet ud i medierne. Der har i forvejen været så meget drama i vores forhold og derfor havde vi aftalt at holde det for os selv, forklarer Ulven, der nu fortryder, at han i sommer genoptog forholdet med Amalie:

Læs også: Amalie og Peter går fra hinanden

- Jeg skulle have lyttet til mine forældre, de advarede mig om at vi ikke kunne få et forhold til at køre på den lange bane. Min psykolog sagde også til mig, at Amalie ikke er god for mig - jeg er simpelthen for glad for hende.

Ifølge Peter har forholdet skrantet i et stykke tid og det gik for alvor ned ad bakke, da Amalie for nylig tog ud på nye tv-optagelser i udlandet:

Annonce:

- Måske er vi bare vokset fra hinanden. Vores sexliv er gået helt i stå de sidste par måneder og forholdet har været besværligt på grund af mit uvenskab med hendes mor. Mine forældre har heller ikke villet se Amalie. Desuden forandrede Amalie sig efter at hun kom hjem fra de nye tv-optagelser. Det er svært at forklare, men man får et specielt bånd under sådan nogle tv-optagelser og det har jeg ikke kunnet være en del af. Det tv-program har gjort noget ved hende.

Læs også: Amalie tilbage på Paradise Hotel

Amalie har nok også indset, at hun ikke har brug for mig mere. Da vi fandt sammen igen var hendes forældre lige blevet skilt og hendes liv var noget kaotisk. Jeg hjalp hende meget - blandt andet med at flytte ind i hendes nye lejlighed. Men nu har hun fået styr på sit liv og på sin økonomi og så tænker pigen ikke så langt. Det bekræfter bare, at jeg skulle have lyttet til hvad dem omkring mig sagde, konstaterer Peter og understreger, at han og Amalie stadig er gode venner:

- Når det skal være er det en god måde vi er gået fra hinanden på. Vi er ikke uvenner og snakker sammen i telefonen.

Har Amalie fundet en ny?

- Det håber jeg ikke.

Nu er i gået fra hinanden flere gange og har fundet sammen igen. Tror du at i endnu engang genoptager forholdet?

- Jeg kan snart kun grine af det her. Det er svært at svare på, men jeg vil sige nej. Jeg er skuffet, men ikke ked af det og jeg tror at det er rigtigt, at vi nu har stoppet det her og stadig kan være venner.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Hvis Mette går, bør der udskrives valg
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: