Uffe Holm: Luk røven Özlem

Flere danske kendisser kommenterer dagens politiske hovedtema. Blandt de mere oprørte er komikeren Uffe Holm

Uffe Holm er ikke voldsomt begejstret for SF'eren Özlem Cekic. (Foto: Polfoto/Bo Nymann)
Uffe Holm er ikke voldsomt begejstret for SF'eren Özlem Cekic. (Foto: Polfoto/Bo Nymann)

Uffe Holm er normalt mand for en morsom bemærkning, men dagens helt store politiske emne, SF'eren Özlem Cekics definition af en fattig dansker, har komikeren tilsyneladende ikke lyst til at spøge med.

Læs også: Özlem: Jeg er ked af det

I stedet er Holm faret i blækhuset på Facebook, hvor han kæder Cekic-gate sammen med en af ugens andre sociale temaer - den i Ekstra Bladet meget omtalte familien Levakovic.

Læs også: Sigøjner-gangster trodser udvisningsdom

'Har ladet jokes blive hjemme idag. Jeg har kun én ting at sige: "Özlem Cekic - LUK RØVEN". Det er en hån mod mennesker der faktisk lever i fattigdom i Danmark - og alle der arbejder til under 15000,- udbetalt om måneden. Du skulle hellere ta ud til Familien Levakovic og få dem til at aflevere nogle af deres penge tilbage. Fjols!', skriver Uffe Holm, der ikke er den eneste kendte dansker, der giver sin mening om Özlem Cekic til kende på sociale medier. Her er et lille udpluk:

Dan Rachlin på Twitter: 'Giv Özlem et par dage mere, så lyder hun som Joachim'

Lasse Rimmer på Twitter: 'Kort fortalt: Cekic "professionelle fejl" var ikke at kunne vurdere, at 15.728 kroner er mere end 12.774 kroner', samt: ' Lad os nu ikke lade folk, der siger de vil bekæmpe fattigdom, aflede os fra hvor vigtigt det er at bekæmpe fattigdom'.

Anders Breinholt på Twitter: ' Hvor blev/bliver alle de 'spintyper' af der skulle hjælpe SF? De har i den grad brug for det. Hold da kæft en rodebutik'.