Oddset-Janni overfaldet af sin søn

Stort familiedrama: 18-årige Victor smed drink i hovedet på sin mor

Janni Christensen, bedre kendt som Oddset-Janni, er rystet over, at hun fik hældt en drink ud over sig af sin søn ved en reception. (Foto: Mogens Flindt)
Janni Christensen, bedre kendt som Oddset-Janni, er rystet over, at hun fik hældt en drink ud over sig af sin søn ved en reception. (Foto: Mogens Flindt)

Den tidligere Oddset-pige og model Janni Christensen, der er tiltalt for at have lænset en 66-årig, nu afdød mand for hans millionformue, blev fredag aften klokken ca. 23.30 overfaldet af sin 18-årige søn, Victor.

Både Janni, hendes eksmand, Kim Holmgaard Christensen, 52, og hendes søn, Victor, mødte op til Frederik Fetterleins fest på The Lot og Galleri K i anledning af udgivelsen af Fetterleins ny biografi, ' Forført'.

LÆS OGSÅ: Oddset-Janni: Det er hårdt at være i retten

Janni ankom allerede klokken 21 sammen med veninden Christina Odorico, der bl. a. er kendt fra TV3-programmet ' For lækker til love'. Godt en time senere ankom hendes eksmand og hendes søn.

- Min søn gav mig fuckfingeren og begyndte at gå rundt til mine veninder og andre gæster og fortælle, at jeg har banket ham og udøvet psykisk vold mod ham. Det er helt hen i vejret.

- Jeg er dybt rystet. Min søn kom senere direkte hen til mig og hældte et stort glas ud over mig, siger Janni.

LÆS OGSÅ: Oddset-Janni: Jeg var bange

Så helt vild ud
- Vi stod stille og roligt ved baren, da Jannis søn kom over og hældte glasset ud over sin mor, siger veninden Christina Odorico, som var med til at lave en beskyttende ring om Janni.

Sønnen sendte i løbet af aftenen flere sms'er til sin mor og bad hende holde sig væk fra Frederik Fetterleins fest.

- Min eksmand kender Frederik Fetterlein og var inviteret. Men det var jeg også.

Men hvorfor skulle jeg blive væk? Jeg gør jo ikke noget, siger Janni Christensen, som stod stille og roligt under hele festen og snakkede med veninder og venner. Den 18-årige dreng blev øjeblikkeligt bortvist fra Galleri K i det indre København.

Umiddelbart efter blev Jannis eksmand, Kim Holmgaard Christensen, bedt om at forlade festen. Uden for The Lot fandt han sin grædende søn.

LÆS OGSÅ: TV: Oddset-Janni om hemmelige optagelser: Jeg var selv rystet

Det er synd
- Jeg kender slet ikke min søn mere. Det er uhyggeligt.

Det er ens eget kød og blod, der opfører sig sådan. Men det er, fordi han er vokset op med sin far og er blevet så præget af ham, at han har så stort et had til mig. Det er synd for Victor. Og det stak mig i hjertet, da han blev smidt ud, selv om han havde hældt en drink ud over mig.

- Et eller andet sted er det måske et råb om hjælp, siger Janni Christensen.