Fetterlein: Har ikke talt med sine forældre siden bogen

Iskold luft hos familien Fetterlein. Frederik har endnu ikke selv talt med sine forældre, men han bedyrer dog, at han skal fejre jul med dem

Fetterlein håber, at forældrene tilgiver ham for at have sværtet familiens navn til (Foto: Tycho Gregers)
Fetterlein håber, at forældrene tilgiver ham for at have sværtet familiens navn til (Foto: Tycho Gregers)

Frederik Fetterlein er ked af, at familien har taget hans biografi 'Fetterlein - forført af livet' ilde op. Men han tror og håber, at stridsøksen snart er begravet.

- Jeg tror egentlig, det er en meget normal reaktion, og jeg forstår det også godt, siger Fetterlein om forældrene, som senest i B.T. har givet udtryk for deres vrede over for sønnen.

LÆS OGSÅ:Fetterleins luksusliv med saudisk prins

- Han kan være lidt en lystløgner til tider, har Ole Fetterlein sagt til B.T, mens moderen ligefrem har sagt, hun har slået hånden af Frederik:

- Jeg kender ikke min søn mere. Sådan er det bare. Han udstiller sin familie. Og det halve er løgn, har Birgit Fetterlein udtalt til B.T.

Opgør med forældrene
'Fetterlein - forført af livet' har fået masser af omtale. Og det er ikke kun på grund af de kulørte skandaler med kokain og utroskab. Fetterlein bruger nemlig også bogen til at tage et opgør med sine forældre, som han mener må påtage sig en del af skylden for den depraverede livsstil, som har ruineret ham.

Skal man tro den tidligere tennisspiller, har det dog været en nødvendighed at være ærlig i bogen.

LÆS OGSÅ:Fetterlein: Økonomien ramlede under kærlighedsferie

- Jeg er i gang med at erkende mine fejl, og så bliver han også nødt til det, siger Fetterlein om faderen, som han i bogen beskylder for at have et alkoholproblem.

Den notoriske playboy håber dog, at tiden kan klinke skårene.

- Jeg er sikker på, at de bliver okay med bogen, når først de har læst det hele. Nu har de kun svaret på spørgsmål fra journalister, og så er det jo klart, at min far benægter og siger, at jeg er en lystløgner, siger Fetterlein, der endnu ikke har snakket med forældrene.

- Jeg har lige været sammen med min lillebror, hvor vi fik talt ud. Men mine forældre skal nok lige have lov at køle lidt ned. Men jeg regner da med, at vi holder jul sammen, siger den 41-årige kvindebedårer.

LÆS OGSÅ:Fetterlein: Jeg overvejede selvmord