DR beklager Medinas bryster

Sangerinden viste bare bryster under Danmarks Indsamlingen i lørdags. Medina selv er stolt

Det er dette outfit, der nu skaber ballade i kulissen på DR. Medina optrådte i bedste sendetid, under DRs Danmarks Indsamlingen, iført..... ja, næsten ingenting
Det er dette outfit, der nu skaber ballade i kulissen på DR. Medina optrådte i bedste sendetid, under DRs Danmarks Indsamlingen, iført..... ja, næsten ingenting

Forargede seere har klaget til DR over Medians bare bryster under DR's store indsamlingsshow i bedste sendetid i lørdags, som de mener vare upassende. Det skriver bt.dk.

- Vi har fået et par klager fra seere, som var forargede og fandt det upassende, at vi viser den slags i familiefjernsyn. Det har de helt ret i. Og det har vi beklaget, siger Carl Otto Dethlefsen, der er redaktør på Danmarks Indsamlingen 2011.

Det skulle dreje sig om tre klager fra seere.

Læs: Velkommen til Medinas....

På sin facebookprofil skriver Medina:

- Så meget debat om mine bryster..! Det er bare bryster. Vi har ALLE et par!! Lad os slappe lidt af og se på de positive ting i livet. Jeg elskede mit outfit og jeg forsvarer mig selv. Det er jeg stolt af.

- Undskyld, jeg krænkede Hr og Fru Genert og Kedelig, skriver Medina.

Hun husker også at takke alle, der holder med hende i det her.

Udsyn til babs og nutte
Årsagen til misseren er, at Medina optrådte i en nærmeste ikke-eksisterende sort skjorte med forbavsende frit usyn til babs og nutte under lørdagens tv-show. Det har givetvis givet nogle af de 740.000 seere en del mere for pengene, end de egentlig havde ønsket sig.

- Det vil vi selvfølgelig ikke gentage. Men det var ikke vores mening at vise det. Det kom faktisk bag på både mig og produceren, at hun havde den slags tøj på, siger DR-redaktøren, der heller ikke var orienteret om, at hun havde en balletdanser med, der kun var iført bh og nederdel.

Læs: Medina: - I'm freaking blonde baby