Vicki Berlin: Jeg var træt af at være tyk

Kiloene er raslet af skuespilleren, der dog ikke holder sig tilbage med de søde sager

Vicki Berlin smed 11 kilo. Hun kan snart opleves på TV2 Charlie, hvor hun spiler singlepigen Gitte i serien 'Carmen og Colombo'. (Foto: Gudmund Thai/TV2)
Vicki Berlin smed 11 kilo. Hun kan snart opleves på TV2 Charlie, hvor hun spiler singlepigen Gitte i serien 'Carmen og Colombo'. (Foto: Gudmund Thai/TV2)

Vicki Berlin kan med god grund trække på smilebåndet, når hun stiller sig op på vægten derhjemme. Hun har nemlig smidt 11 kilo på bare to og en halv måned.

- Jeg var træt af at være tyk. Jeg gik og mukkede, og det synes jeg ikke folk skulle høre på, siger skuespillerinden, der torsdag var mødt op til pressevisningen af TV 2 Charlie’s kommende serie ’Carmen og Colombo’ på konditoriet La Glace i København.

LÆS OGSÅ: Årets Dirch: Jeg er overvældet

Slankepulver og Michael Jackson
For at svede fedtet af begyndte Vicki Berlin at løbe en masse ture og spille Nintendo Wii-spillet ’Michael Jackson – The Experience’, hvor man selv skal gøre ’The King of Pop’ kunsten efter.

- Men jeg gør det alene, for der er ingen, som skal se mig danse til det. Jeg ligner helt sikkert en kæmpe kegle, siger hun.

Vicki Berlin har desuden lagt spisevanerne om for at opnå sit mål. Blandt andet har hun ændret på, hvad hun spiser om morgenen.

- Jeg bruger noget pulver, som man opløser i vand. Det indeholder alle de mineraler, man skal have. Det drikker jeg om morgenen i stedet for at spise hvidt brød med syltetøj.

LÆS OGSÅ: 'Min krop ligner et håndværkertilbud'

Ikke fanatisk
I forbindelse med pressevisningen på La Glace var der disket op med et sandt overflødighedshorn af søde sager i form af rosinboller og lagkage. Fristelser som Vicki Berlin ikke holdt sig selv tilbage med at kaste sig over.

- Selvfølgelig skal jeg da have et stykke lagkage. Jeg bliver aldrig fanatisk. Men det kan godt være jeg løber en ekstra tur eller spiser lidt mindre i morgen, siger skuespilleren, der i ’Carmen og Colombo’ spiller den unge singlepige Gitte, som arbejder i en frisørsalon og går en hel del op i sit udseende.

Serien, der har Dick Kaysø og Ditte Gråbøl i hovedrollerne, får premiere den 21. september på TV 2 Charlie.