Kendis-kvinder: Vi sexjages på Facebook

Kendte kvinder bestormes af liderlige mænd, der vil have noget på den dumme

Ibi Støving (Foto: Jakob Jørgensen)
Ibi Støving (Foto: Jakob Jørgensen)

Lige så snart de logger sig ind på Facebook, står de liderlige mænd klar til at overdænge dem med lumre tilbud i deres indbakke.

Og åbner de for chatten, vælter det ind med opfordringer i den mere bizarre genre.

'Vil du ikke sutte min pik?', 'Kom forbi min sofa' og 'Dig kunne jeg godt knalde' er ofte dagens tilbud til en række kendte kvinder

For de brunstige mænd holder sig ikke tilbage i jagten på sex med landets smukke kvinder, der bliver jaget i et omfang, der ikke fandt sted, inden det sociale netværk blev etableret.

Facebook har nemlig udviklet sig til et slaraffenland for mænd, der gerne vil have sex med de smukke kvinder, de møder i aviser, ugeblade og på tv.

Og nægter kvinderne at svare dem, får de en verbal spand koldt vand i hovedet.

flash! har talt med fire, danske kendis-kvinder om deres erfaringer med deres mandlige 'venner' på det sociale netværk, og det er ikke artige ting, de altid mødes med, når de åbner deres chat eller indbakke.

Mascha Vang: Jeg har fået tusindvis af lumre breve
- Der er mange mænd, der skriver uden nogen form for hæmninger. Det er meget underligt.

Typisk er det kommentarer som 'vil du noget?' eller 'dig kunne jeg godt knalde'. De kan være meget klamme.

Der er for eksempel en, der har skrevet løbende igennem de seneste år. Han skriver cirka en gang om ugen, selv om jeg aldrig svarer. Men han er nu meget sød og skriver lange breve om, at jeg er sød og dejlig.

LÆS OGSÅ: Mascha blev angrebet i hoved og røv

De klamme skriver mere noget i retning af: 'Du er for lækker, skal du ikke forbi min sofa?'. Det er primitive, liderlige mænd. Når man så tjekker deres profil, ser man indimellem, at de har en gravid kæreste.

Og jeg har det sådan: Hvad tror du om mig? Jeg er Københavns mest nærige tøs. Jeg er den største narrefisse.

Jeg har fået tusindvis af lumre breve - også fra lesbiske, der kan skrive lige så klamt som mændene.

SE OGSÅ: Danske kendis-kvinder taler om Pamela-bryster

Ibi Støving: Min indbakke er helvedes forgård
- Ja, jeg får mange tilbud, men gudskelov ikke så mange klamme. Min indbakke er dog helvedes forgård, for der er godt nok mange mails. De fleste læser jeg ikke, men en dag jeg kom til at gå online ved en fejl, poppede det op med chat fra forskellige mænd. Det var helt sygt. Det gør jeg aldrig igen. Jeg blev helt bange og gik offline med det samme.

Jeg tror dog ikke, jeg får lige så meget som Kira Eggers, der har en fortid som stripper. Så de tror sikkert, at hun er helt vildt nem. De ved ikke, at de formentlig ville have mere held med at tale om computere til nørden Kira.

LÆS OGSÅ: Ibi Støving: Jeg er vred

Men jeg har da fået mail med 'Kommer du ikke lige forbi, det spøger også her'. Det er jo skrevet med et glimt i øjet.

De værste er dem, der bliver sure, fordi jeg ikke svarer. Så får jeg at vide, at jeg er en snob.

Og så er der masser af tilbud om dates. De vil gerne drikke kaffe med mig og nogle vil gerne køre en tur op ad kysten med mig. Men det er jo bare slang for noget andet, hehe.

Saseline Sørensen: Jeg får mange underlige kommentarer
- Der er altid nogen, der skriver. Jeg har en lukket profil og har kun mennesker, jeg kender, på vennelisten. Men folk kan stadig skrive til mig, og det gør de.

Her den anden dag var der en mand, der ville vide, hvad størrelse jeg bruger i sko. Der er mange underlige kommentarer.

Og hvis ikke jeg svarer, bliver de sure. Men jeg læser dem ikke rigtig. Og der er meget langt mellem de virkelig vulgære. De fleste vil ud og have kaffe med mig. Jeg tror, jeg får et par kaffeinvitationer om dagen. Jeg kunne drikke spandevis af kaffe hver dag.

LÆS OGSÅ: Saseline stadig alene med Sean

Men det hænger jo også sammen med, at det er nemmere at henvende sig via en computer. Når mine veninder og jeg møder en mand et sted, og han kigger interesseret, siger vi altid: Ham møder du senere på Facebook. Mange fyre kontakter dig derinde, efter at de har mødt dig ude i virkeligheden.

Generelt er det meget anstændige mænd, der kontakter mig, selv om der selvfølgelig er nogle helt skæve indimellem.

Kira Eggers: Vil du sutte min pik
- Jeg har været på Facebook siden 2007 og har gennem årene regelmæssigt fået breve fra mænd. Specielt når jeg lige har været i medierne. Eller hvis jeg har lagt et billede af mig selv på min fanside.

Mændene skriver alt muligt - at deres kæledyr er syge, at de er kede af det, om vi skal på date. Nogle sviner mig også bare til.

LÆS OGSÅ: Nu dater hun igen

De mere direkte skriver, hvad de gerne vil med mig. Men jeg er for genert til at sige, hvad de skriver. Eller jo, der var en, der meget direkte på chatten skrev: 'Vil du sutte min pik?'.

Han havde gjort det mange gange, og selv om jeg ignorerede ham, blev han ved. Da jeg så tjekkede hans profil, så jeg, han var forlovet. Så jeg sendte hans kommentarer til hans kæreste, og så stoppede det. Jeg blev bare så irriteret på ham.

Hvis han havde troet på det, tog han helt fejl. Hvad sker der i deres hoveder? Hvad håber de på? Altså, vi ved jo godt, hvad de håber på. De vil have en reaktion, fordi de er liderlige i gerningsøjeblikket.

LÆS OGSÅ: Kira: Opfør dig nu ordentlig, mand!

Jeg har blokeret de samme mange gange, for hver gang de er blevet blokeret, laver de en ny profil og begynder igen. Der var en, der blev blokeret syv gange.

Men jeg har selv bedt om det med mine billeder, og på min fanside er det kun 17 procent, der er kvinder.