Kæresten dropper Gade

Tidligere forsvarsminister Søren Gade går på ferie uden kæreste

I december måned i fjor spruttede parret af lykke, men nu er det allerede slut mellem dem. (Foto: Claus Fisker)
I december måned i fjor spruttede parret af lykke, men nu er det allerede slut mellem dem. (Foto: Claus Fisker)

Seks måneder.

Det var, hvad det blev til for tidligere forsvarsminister Søren Gade (V), 48 år, og hans otte år yngre kæreste Marianne Reenberg.

De to stod offentligt frem under EM for kvinder i håndbold i Herning i december sidste år, hvor Søren Gade erklærede, at han ikke forstod, hvad hun ville med en lille tyk mand som ham.

Konen døde af kræft
Men nu er det forbi skriver Se og Hør. De to er gået fra hinanden.

- Det er rigtigt, at det er slut. Marianne og jeg er ikke kærester længere. Hun kunne ikke vænne sig til den opmærksomhed, der var omkring os, lige så snart vi gik uden for en dør, siger han til ugebladet.

De to mødtes i en bank i Aalborg sidste efterår, hvor hun som HR chef skulle interviewe ham til en opgave om kommunikation.

Kort efter blev de kærester. Marianne var Søren Gades første kæreste, efter han i januar 2008 mistede sin kone Helle Buskbjerg Poulsen, der døde af en kræftsygdom.

Tabte 25 kg

Den nye kærlighed fik Søren Gade til at gå på kur, så han tabte sig 25 kg, men det var altså ikke nok til at holde på kæresten.

- Marianne er en meget privat person, og hun syntes den megen opmærksom fyldte for meget, siger Søren Gade til ugebladet.

Han skal nu holde sommerferie i Sydfrankrig uden kæreste med sine to døtre på 21 og 19 år.

Søren Gade stoppede som forsvarsminister 22. februar 2010. Han har siden holdt sig hjemme i Holstebro og nærmeste omegn, mens han lever godt af sin årlige minister løn på 1,2 millioner kroner, som han får knapt to år mere.