Zobel og Kølpin flytter fra Danmark

Til september slår det celebre ægtepar sig ned i Los Angeles

Alexander Kølpin og Sarah Zobel råber p.. og skrider. De flytter til USA for at få nye input. (Foto: Jan Unger)
Alexander Kølpin og Sarah Zobel råber p.. og skrider. De flytter til USA for at få nye input. (Foto: Jan Unger)

Familien Zobel Kølpin pakker sydfrugterne og flytter til USA - nærmere bestemt det solbeskinnede Los Angeles.

- Til september flytter vi, og det er noget, vi har valgt at gøre, for at få input og inspiration, fortæller en spændt Alexander Kølpin til Se & Hør.

Læs: Kendis-par har solgt million-villa

Den tidligere balletdansers - nu hotelejers - tæller ud over ham selv, konen Sarah Zobel og de to unger Roberta og Vincent.

- Det er selvfølgelig svært at rejse fra mine hoteller, men jeg har fundet en enestående direktør og medarbejdere, som har helt styr på det, og som jeg er tryg ved at overlade dem til i en periode, siger Kølpin.

- Begge børnene har let ved at omstille sig, og Roberta taler flot engelsk, så det er vi ikke så bekymrede for.

Læs: Kølpin skruer ned

Men inden det store USA-eventyr, står den på nedpakning i den mere stille og rolige form. For familien rejser til Mallorce i tre uger, så de kan komme lidt væk fra alt det hektiske, der er i forbindelse med nedpakningen af et helt hjem.

Når de returnere fra charterparadiset venter der familien en rum tid som husvilde. De må fordele deres sidste tid i Danmark i Tisvilde, hvor familiens hoteller ligger, og hos Sarahs mor.

I samme periode udkommer Sarah Zobel med en ny bog - og Alexander Kølpin skal ude over hoteldriften sætte en sommerballet op.