Casper og Frank udsætter showpremiere

Casper Christensen og Frank Hvam har besluttet at udskyde deres two-men show. Derfor giver de kvajebajere

Casper Christensen og Frank Hvam har besluttet at udskyde deres two-men show(Foto: TV 2)
Casper Christensen og Frank Hvam har besluttet at udskyde deres two-men show(Foto: TV 2)
Følg Danske kendte

- Det er meget simpelt: vi kan ikke nå det, siger de to komikere Casper Christensen og Frank Hvam om baggrunden for at udsætte premieren på deres two-men show "Nu Som Mennesker".

Klovn-makkerparrets stand-up-show bliver udskudt med en måneds tid. I stedet for at have premiere den 1. september åbner deres første two-men-show nu først den 6. oktober.

- Der er ikke noget at gøre ved det. Det SKAL være i orden, det vi kommer med. Til gengæld tør vi godt love, at showet bliver den ekstra ventetid værd, fortæller komikerparret.

- Vi prøver at genopfinde, ikke gentage, os selv. Efter de første par måneders skriveproces kan vi se, at det kommer til at knibe med at blive færdige til september. Og så synes vi, at det er bedre at sige det nu frem for at vente til sidste øjeblik.

Udskydelsen betyder, at de mere end 5000, der allerede har sikret sig billet til en de første 12 forestillinger, skal af sted i oktober i stedet for september. Til gengæld lover Casper og Frank en øl efter showet, så irritationen over udskydelsen er til at holde ud.

- Det er det mindste, vi kan gøre. Det koster os i forvejen det hvide ud af øjnene at flytte showet en måned, så 5000 kvajebajere fra eller til gør ikke den store forskel, lyder det fra Casper og Franks skrivelejr.

De kan dog glæde sig over, at efterspørgslen på billetter til "Nu Som Mennesker" er så stor, at der nu åbnes for billetsalg til tre ekstra forestillinger i november.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

14,8 millioner kroner blev samlet ind på en time