Snydepels: Uffe Buchard tager røven på sine kreditorer

Mode- og jetsetkongens metoder bliver kaldt 'grimme' og 'amoralske', og han er fuld af 'gode undskyldninger', når hans regninger ikke er blevet betalt

Modebossen Uffe Buchard belærer danskerne om etik og moral mm. i 'Mads og Monopolet', men i hans egen arbejdsverden er snyd og løgne helt ok (Foto: Mik Eskestad)
Modebossen Uffe Buchard belærer danskerne om etik og moral mm. i 'Mads og Monopolet', men i hans egen arbejdsverden er snyd og løgne helt ok (Foto: Mik Eskestad)

Kindkyssene sidder løst, når han inviterer til modefester med den danske del af jetsettet. Og når han fører sig frem i selskab med kronprinsesse Mary, ligner han indbegrebet af en mand, der ejer verden.

Men når projektørerne slukker, må en stribe almindelige danskere erkende, at det er dem, der har betalt for modebøssen Uffe Buchards glamourøse livsstil.

Læs: Buchardt lever på bankens nåde

Ekstra Bladet har været i kontakt med flere tidligere leverandører, som alle kan fortælle det samme: Uffe Buchards firma Style Counsel, som han ejer med sin tidligere kæreste Kim Grenaa, skylder dem penge.

– De overholder aldrig det, de lover. Det med at sende penge på torsdag sker ikke. Så rykker vi, og så er bogholderen pludselig på ferie. Så kommer bogholderen hjem, så har bogholderen glemt det, og så er bogholderen syg. Der er mange ’gode’ undskyldninger for, hvorfor pengene ikke kommer, forklarer Poul Erik Christensen, adm. direktør i Skive Offset, der har 180.000 kroner til gode.

Læs: Modeboss sælger luksus-lejlighed

En anden virksomhed har måtte dreje nøglen om, fordi Uffe-drengen ikke betalte sin gæld. Kreditorerne betegner Uffe Buchards metoder som ’grimme’, ’svinestreger’ og ’amoralske.’

Læs om Uffe Buchards 'svinestreger', som leverandørerne kalder hans arbejdsmetoder, i Ekstra Bladet i dag, eller køb eBladet her.