Annonce:
Annonce:

Amalies mor: Peter tog kvælertag og krænkede hende seksuelt

Peter holdt angiveligt Amalie indespærret i flere timer i en kælder i Studiestræde i det indre København

Amalies mor, Charlotte Kejser, bekræfter overfor Ekstra Bladet at Peter Birch har banket hendes datter og holdt hende indespærret i en kælder i nat. (Foto: TV3).
Amalies mor, Charlotte Kejser, bekræfter overfor Ekstra Bladet at Peter Birch har banket hendes datter og holdt hende indespærret i en kælder i nat. (Foto: TV3).
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

En rystet Charlotte Kejser hævder overfor ekstrabladet.dk, at Peter Birch i nat gennembankede hendes datter:

- Det er så forfærdeligt. De mødtes i byen i morges, og så fik Peter lokket hende med ned i en kælder. Her tævede han Amalie, han tog kvæltertag på hende og lavede seksuelle overgreb - han stak en finger op i hende flere gange, fortæller Charlotte Kejser.

Annonce:

- Amalie ville fortælle Peter, at hun ikke elskede ham længere, og at hun ville forlade ham. Det var ved fire-fem tiden i morges. Peter fik lokket Amalie med ned i en kælder for at snakke og så gik han amok. Han slog hende, han tog kvælertag på hende, og han stak gentagne gange en finger op i skeden på hende og holdt hende indespærret. Til sidst slap hun væk - hun løb op af trapperne og råbte om hjælp. Og så gemte hun sig bag en bil og ringede til mig, fortæller Charlotte Kejser, der netop har været med datteren til afhøring hos politiet:

Mor: Peter en voldelig
- Amalie er dybt rystet. Hun trænger til psykolog-hjælp lige nu, og det gør jeg også. Amalie føler at hun har været med i en gyserfilm. Ingen ved, hvor Peter er lige nu, forklarer Amalies mor og bekræfter Se og Hørs historie om at Peter flere gange har slået hendes datter:

LÆS OGSÅ: PETER: JEG HAR BARE VÆRET EN BRIK I HENDES SPIL

- Det er rigtigt, det der stod i bladene. Amalie har fortalt mig, at hun har levet i et voldsramt parforhold. Hun har ikke villet fortælle mig om det, fordi hun har skammet sig over det. Men gudskelov er det hele nu kommet frem, så hun kan få hjælp.

ekstrabladet.dk har uden held forsøgt at få en kommentar fra Peter Birch.

Centralvagtleder Claus Winther bekræfter, at politiet har været i kontakt med en kvinde, der passer på Amalies beskrivelse.

Annonce:

- Hun har henvendt sig ved skranken på en politistation i Københavnsområdet. I første omgang blev hun henvist til en skadestue. Foreløbig er der ikke indgået nogen direkte anmeldelse, men vi kan selvfølgelig ikke udelukke, at kvinden senere vil anmelde en sag om vold, siger Claus Winther.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Danskerne har tabt tilliden til politikerne
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: