Se stiv julemand vælte rundt

Hvad gør man, hvis man møder en fordrukken julemand med pjoverten fremme? Få svaret i denne vanvittige overvågningsvideo

Så blev det første december. Julemåneden, som står i hyggens og familiens tegn.

Og ungerne glæder sig til juleaften, og især til besøg fra julemanden. Men de ønsker ikke, at få besøg af denne gut.

Som videoen oven for artiklen viser, gør han sit bedste for at give julemanden et dårligt rygte. Han bogstaveligt talt vælter rundt i en parkeringskælder, hvor han gentagne gange hiver kalorius frem for at tisse.

Undervejs er et par unge mennesker så uheldige at træde ud af en elevator og lige ind i julemandens afklædte underliv.

Nederdrægtige og morderiske julemænd
Den rødklædte drukkenbolt er langt fra den første, som har vanæret julemanden, og faktisk finder så mange mennesker konceptet morsomt, at der er lavet adskillige film, der involverer ondskabsfulde, nederdrægtige eller direkte morderiske julemænd.

Blandt de bedre kan nævnes Bad Santa med Oscar-vinderen Billy Bob Thornton i rollen som en fordrukken og forbryderisk julemand, som sammen med en dværg bruger vinteren på at arbejde i indkøbscentre for at lure, hvordan han kan stjæle juleomsætningen. Som man kan se herunder er det dog ikke det nemmeste job i verden - og slet ikke når man er hønefuld.

Man kan også få sig et godt grin, samt se Fran Drescher med den irriterende latter dø en voldsom og smertefuld død, i horrorkomedien Santa's Slay.

Og hvis man dyrker mærkelige julemænd eller julemænd i mærkelige situationer, så er sketchysantas.com lige stedet. Den hjemmeside er hysterisk morsom.