Annonce:
Annonce:

Plummer bekræfter julefrokost-kysseri

I en biografi, der går tæt på generaldirektør Kenneth Plummer, bekræfter han, at han var involveret i kysseri til en nylig julefrokost i DR

Kenneth Plummer har lært på den hårde måde, at man skal passe gevaldigt på, når der står firmajulefrokost på programmet. (Foto: Linda Johansen)
Kenneth Plummer har lært på den hårde måde, at man skal passe gevaldigt på, når der står firmajulefrokost på programmet. (Foto: Linda Johansen)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

LÆS OGSÅ:DR-topboss forsøgte at skjule affærer

I den journalistiske biografi med den mærkværdige titel 'Plummer - Summen af kardemommen' går forfatteren Kurt Lassen tæt alverdens rygter om en af Danmarks mest magtfulde mediepersonligheder.

Et af rygterne, der får plads i bogen, går på, at Kenneth Plummer ved en nylig julefrokost kyssede med en ansat.

I bogen forklarer forfatteren, at Plummer først afviser påstanden med et brysk: 'Det passer ikke'.

Senere ringer Plummer dog til Kurt Lassen og fortæller, at en kvinde ganske vist havde stået og kysset på ham, men at hun var meget fuld, og at han havde formået at vikle sig ud af det igen i en fart.

Er blevet paranoid
Episoden har ført til, at Plummer nu ifølge ham selv er blevet paranoid i forhold til at snakke og danse med kollegaer til julefrokoster.

- Til den første julefrokost i DR opførte jeg mig, som jeg plejede til julefrokoster på Nordisk Film. Snakkede med folk og tog en dans. Men efter den julefrokost i DR gik der rygter om, at jeg havde været sammen med en studievært og flere sminkepiger. Jeg var taget hjem klokken to og lå og sov i min seng. Sidenhen har jeg ikke danset med nogen til julefrokoster. Og jeg er blevet paranoid i forhold til at snakke med nogen, siger Kenneth Plummer i bogen.

I bogen fortæller Plummer desuden, at han aldrig drikker sig fuld i firmaregi, og i det hele taget aldrig drikker sig meget fuld, da hans far havde et alvorligt alkoholproblem.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: