Annonce:
Annonce:

Stive Paw tørrede røv med sin finger

Det er bogstaveligt talt noget lort at være strandet på et toilet uden papir, når man har lavet 'bummelum' - især når man er fuld

- Så må jeg jo bruge min pegefinger, fortæller Paw Lagermann, mens Lina Rafn er ved at omkomme af grin. (Foto: Gregers Tycho)
- Så må jeg jo bruge min pegefinger, fortæller Paw Lagermann, mens Lina Rafn er ved at omkomme af grin. (Foto: Gregers Tycho)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Hvad gør man, når man i en ordentlig brandert skal på potten på et diskotek og ikke er skarp nok til at opdage, at der ikke er mere papir tilbage på rullen?

- Jeg skulle ikke bare lave bimmelim, men også bummelum, siger en gravalvorlig Paw Lagermann fra popduoen Infernal, da han og kollegaen hopper med på en gang 'Jeg har aldrig....'

Legen er egentlig en drukleg, hvor man skal snuppe en tår alkohol, hvis man faktisk har prøvet, det som udspørgeren aldrig har. Men i dagens anledning er sjusser og øl byttet ud med vand, for Lina Rafn fra Infernal ammer stadig sin lille datter og skal derfor ikke have noget alkohol.

Ingen blufærdighed
Heldigvis er blufærdighed ikke noget, der plager Infernal - alkohol eller ej. Derfor nipper både Paw Lagermann og Lina Rafn prompte til deres vand, da Ekstra Bladets udsendte kommer med påstanden:

- Jeg har aldrig opført mig pinligt i en brandert.

Paw Lagermann fortæller lystigt videre om, hvordan han fra toilettet forsøger at sms'e efter hjælp. Han skriver stort set til alle sine venner - bortset fra dem, han er i byen med.

Må bruge pegefingeren
Ingen af Paws venner kommer ham til undsætning og det ender med, at han må tage pegefingeren til hjælp for at få renset røven.

Se ham selv fortælle den ydmygende historie i tv-indslaget.

Det yderst underholdende par sender på mandag deres femte album på gaden. 'Fall from grace' er fællestitlen på de 12 nye numre, der ryddet for strygere, paukere og andet fylde.

- Det er dance, som det var tilbage i 2004 og 2005 - bare lidt langsommere. Det er nyt og frisk og noget som jeg selv gider at danse til. Det gad jeg dårligt nok til vores forrige album, siger Lina Rafn om den nye skive.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: