Fester med kendis-kliken

Den danske eventmager Claus Hjelmbak vil til februar holde endnu en kæmpefest i Hollywood, hvor han satser på gæster som Sharon Stone, Fergie og familien Jackson

Claus Hjelmbak og Sharon Stone har før festet sammen. (Foto: Colourpress.com)
Claus Hjelmbak og Sharon Stone har før festet sammen. (Foto: Colourpress.com)
Hjelmbak har tidligere arrangeret fester i Hollywood, hvor blandt andre Britney Spears, Paris Hilton og Lindsay Lohan har været med.

Dengang stod der Scandinavian Style Mansion på det blankpolerede skilt i Beverly Hills, og da ’Anni & Erik goes to Hollywood’ mødte op med deres kamerahold, skortede det hverken på ballade eller store overskrifter.

Hvis du vil med til kæmpefesten, kan det sagtens lade sig gøre. Hedder du ikke lige Sanne Salomonsen eller Mikkel Kessler, skal du bare lægge 35.000 dollar – omkring 200.000 danske kroner – på bordet, og døren står åben for dig. Formålet med festerne er at få Amerikas øjne op for danske produkter.

Hjelmbak vil ikke røbe, hvor festen skal holdes, men rygterne siger, at slaget kommer til at stå i familien Jacksons ekstravagante hus. Tidligere har Janet og Michaels barndomshjem ikke været åben for offentligheden, men flere kilder bekræfter, at det netop er i de famøse stuer, at festen skal holdes.