Løs affære gjorde Remee til far

'X Factor'-dommeren droppede sin internationale karriere, da han fik en opringning, der ændrede hans liv

Remee droppede Britney Spears og en lovende karriere, da han fik at vide, at han skulle være far. (Foto: Jesper Stormly Hansen)
Remee droppede Britney Spears og en lovende karriere, da han fik at vide, at han skulle være far. (Foto: Jesper Stormly Hansen)
Følg Underholdning
Følg Danske kendte
For ti år siden lå hele verden åben for Remee. Flere gedigne hits havde overbevist 'X Factor'-dommeren og musikindustrien om, at han havde potentialet til at blive en af verdens førende musikmagere. Og nu skulle verden erobres!

Derfor rykkede Remee, der kun var i begyndelsen af 20'erne, til New York og pendlede mellem millionbyen og den irske hovedstad Dublin.

Men så en dag ringede telefonen hjemme hos hit-snedkeren. I den anden ende af linjen var en dansk pige ved navn Charlotte.

– Jeg havde kendt Charlotte en del år, men vi var ikke kærester. Jeg var kun 22 år gammel og havde ikke tid til kærester, da jeg var sammen med hende.

– Hun fortalte mig, at hun var gravid, at hun ville have barnet, og at jeg altså skulle være far, siger Remee til flash!.

Han havde netop skrevet et nummer, som selveste Britney Spears overvejede at bruge, og pludselig tog livet en uventet drejning med en nyhed, der ikke kunne ignoreres.

– Jeg tænkte sikkert en hel masse ting, for jeg var jo meget ung og havde gang i alt det her. Men hvad tænker man? Jeg tænkte meget på, hvordan jeg skulle håndtere det, siger Remee.

Selv om han i dag under ingen omstændigheder vil undvære Emma, så panikkede han fuldstændig, da han fik opringningen.

Og han har da også tidligere erkendt, at forholdet til datteren og tilværelsen som weekendfar i så ung en alder var en af de største udfordringer i hans liv.

Turbulent forhistorie
Selv om han var ung, og hormonerne blandede sig med ambitionerne i en cocktail, der var skabt til succes i New Yorks sydende musikindustri, så var det hans egen opvækst, der endte med at gøre udslaget.

Remee blev som baby afleveret på en politistation af sin biologiske mor, der ikke kunne håndtere ansvaret for en baby. Og da faderen ingen kontakt havde med familien, blev Remee adopteret af en familie i Køge.

Den turbulente forhistorie fik kølnet det boblende blod og fik familiemennesket frem i ham.

– Jeg tog konsekvensen af det og rejste hjem til Danmark for at være der for hende, siger Remee.

Selv om faderskabet kom bag på ham, vil han ikke undvære datteren – tiårige Emma – som blev resultatet af graviditeten.

– Jeg elsker hende over alt på jorden. Hun er et meget specielt barn, siger Remee, der har Emma hver anden weekend.

Problemerne med at være ung weekendfar ligger langt tilbage, og over for flash! har Remee tidligere begejstret fortalt, at datteren er stolt af hans medvirken i 'X Factor'.

Og Britney ... hun måtte pænt vige pladsen for Emma.
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+