Remee til Playboy Mansion

Remee og en række andre danske gulddrenge tager til Playboy Mansion med den danske jetset-rejsearrangør Christian Hansen

Remee skal snart besøge Hugh Hefners legendariske Playboy Mansion. (Foto: Jesper Stormly Hansen)
Remee skal snart besøge Hugh Hefners legendariske Playboy Mansion. (Foto: Jesper Stormly Hansen)

Selv om Remee næppe har svært ved at finde veldrejede piger her til lands, så tager den tidligere 'X Factor'-dommer snart til Los Angeles for at besøge Hugh Hefner og hans Playboy-bunnies.

Han er en af deltagerne i arrangør Christian Hansens View-cph.dk-rejseprojekt for danske jetset-drenge, som næste gang skal på 'den ultimative drengerøvstur'.

- Jeg er glad for, at jeg får mulighed for at få en oplevelse, der vel nærmest kan beskrives som et stykke kulturhistorie – stedet og festerne er jo legendariske, siger Remee til Børsens livsstilssite, Pleasure.dk.

Her beretter han også, at han faktisk skulle have besøgt det sagnomspundne Playboy Mansion sammen med Aqua for en del år siden, men at det aldrig blev til noget.

- Siden har det bare siddet i mig – det er efter min mening noget, man skal prøve – også som pige! Normalt er arrangementer, man betaler for, ikke værd at komme til, hvis du spørger mig, men i det her tilfælde er der tale om en undtagelse – og så går en del af pengene jo til velgørenhed, fortæller han til pleasure.dk.

Det er blandt andet non-profit organisationen Journey Forward, der giver penge til kræftforskning.

To personer i en delt suite kan komme med for 25.000 kroner per næse - vel at mærke uden flybillet. Og skulle man have mere stående på bankbogen, er der rig mulighed for at købe sig til alt fra ekstravagante gourmetoplevelser til guidet shopping på Rodeo Drive.

Remee nøjes dog ikke med at beholde alle oplevelserne for sig selv, for han vil skrive om rejsen til sit magasin Remee&Friends.

– For sådan en tur skal da deles med så mange som muligt, som han siger.