Ibi har været utro af ren hævnlyst

- Jeg ville beskytte mig selv, siger tv-værtinden, som gang på gang har været udsat for strejfende kærester - nu har hun fået barn med en af Superligaens playboys, Tobias Grahn

- Jeg vil hellere være først ude end først nede. Hvis jeg har beviser for, at der er ugler i mosen, kan jeg af ren hævnlyst og for at beskytte mig selv være utro først. (Foto: Anthon Unger)
- Jeg vil hellere være først ude end først nede. Hvis jeg har beviser for, at der er ugler i mosen, kan jeg af ren hævnlyst og for at beskytte mig selv være utro først. (Foto: Anthon Unger)
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Man skulle tro, at det var løgn, men den er god nok.

75 procent af de mænd, Ibi Støving har haft et længerevarende forhold til, har været den smukke tv-kvinde utro. Løjet hende op i ansigtet, taget over til elskerinden og udvekslet forbudte væsker.

– Hvordan hænger det lige sammen, Ibi?

– Det har jeg også spurgt mig selv om. Men jeg tror, svaret hænger sammen med, at jeg ikke lader mig imponere. Jeg har ikke været hverken René (Dif, red.), Alex (fra Popstars, red.) eller min nuværende kæreste Tobias’ fan nummer ét, og det har mænd brug for.

– Hvis de ikke får deres ego pudset hos mig, får de det pudset et andet sted, lyder det kontant fra Ibi Støving.

Mand med playboy-ry
Nu hedder manden med adgangskort til hjerte og dyner Tobias Grahn. En fyr med et primadonna- og playboy-ry i den store fodboldverden.

Karrieren har lige sendt ham til Randers. Langt væk fra Ibi og deres søn Anakin på et år – og konstant inden for rækkevidde af jyske piger med hang til langhårede svenskere i fodboldshorts.

– Havde vi ikke Anakin, kunne jeg da godt frygte, at der rendte masser af Randers-tøser rundt og pressede patterne op i hovedet på ham. Men jeg hviler i mig selv, fordi vi har Anakin. Jeg håber, han ved, at når jeg nu har fået et barn med ham, skal han ikke lave numre. Hvis Anakin og jeg ikke er nok for ham, er det ham, der har et seriøst problem.

– Som kendt kan han ikke gøre ret meget, uden sladderen ender hos mig. Jeg må stole på, han sidder i Randers og savner os, for hvis han svigter mig, bliver jeg så skuffet på menneskeheden.

– Jeg vil dog aldrig holde Tobias ude af Anakins liv, lige meget hvad han foretager sig af dumme ting.

– Heller ikke hvis der var tale om den vildeste form for utroskab?

– Hvis han tog til Paris med en pige i stedet for at komme og hjælpe mig med en syg søn, vil det udløse en voldsom reaktion. Så vil jeg ikke være i hans liv, og han må lette røven og komme herover, hvis han vil se sin søn.

– Hvad med vold?

– Så ville jeg holde ham ude, for så kan han også finde på at slå Anakin.

Fik bank af Dif
Vold og vrede har tv-værtinden haft nok af i sit liv. Ikke mindst i forholdet til René Dif, som fik en brat ende i 2002.

– Vi skulle have været gift. Havde forlovelsesringe på, og samtidig havde han en affære. Spillede familiefar hos mig og tyr hos hende. Der klikkede sms’er ind om natten. Jeg svarede tilbage, som om jeg var ham og bad hende beskrive en aften, og det gjorde hun.

– Den sidder stadig i maven. Jeg endte med at få bank for at afsløre ham og et kæmpe afhug i hagen af hans ring.

Ibis forhold til mænd ændrede sig efter Aqua-frontfiguren. De var hende stadig utro, men hun blev bedre til at opdage det – og beskytte sig selv. På en noget utraditionel måde.

– Det er en af mine største dæmoner: Jeg vil hellere være først ude end først nede. Hvis jeg har beviser for, at der er ugler i mosen, kan jeg af ren hævnlyst og for at beskytte mig selv være utro først. For når han så serverer sin nyhed for mig, taber jeg ikke ansigt, men kan sige: ’Nå, men så står den 1-1, så fuck dig’. Det har jeg gjort et par gange.

– Men jeg vil ikke gøre det nu, hvor jeg har Anakin.

– Har du været utro, uden det var hævn?

– Ja, én gang, som 19-årig, Jeg slog op med min kæreste dagen efter. Jeg kunne ikke være i min egen krop. Jeg har været ked af det lige siden, siger Ibi.

Vært på nyt program
Fra 30. april står hun i spidsen for TV3-programmet ’Aquadorable’.

– Det er en skønhedskonkurrence, der handler om at finde Danmarks mest naturlige skønne pige. Hun skal være fotogen, men det gør ikke noget, at hun har lidt til gården og gaden, så længe hun har personlighed, charme og meget gerne lidt hjerne.

– Kan man vinde, hvis man har været utro?

– Det er et godt spørgsmål. Men ja.

– Er man så et skønt menneske?


– Nej, men man kan nok godt vinde. Men jeg synes selv, at jeg er et godt menneske, selv om jeg har været utro.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den danske model er i fare, hvis ikke en masse tyk beton fjernes

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+