Dronningen blåstempler Kaspers kæreste

Nu er forholdet mellem operachef Kasper Bech Holten og Signe Fabricius officielt

Følg Danske kendte
De har kravlet langs panelerne og gjort alt for at undgå pressen. Men når dronning Margrethe om et par timer slår dørene op til kunstnerbal på Christiansborg, står Kasper og Signe for alvor frem som et par.

På gæstelisten optræder Signe Fabricius lige under Kaspers navn, hvilket påhæng til den vigtigste person altid gør i de kongeliges verden. Det betyder, at hoffet har fået oplyst, at Signe er Kaspers ledsager.

Dermed er måneders kispus overstået, og Kasper Bech Holten tager nu officielt hul på et nyt liv med Signe, der har afløst Kamilla som kvinden i hans liv.

Da Kamilla Bech Holten døde af kræft, kom det frem, at Kasper havde set koreografen Signe Fabricius et stykke tid. Men i kølvandet på det tragiske dødsfald ville parret ikke stå frem og vise deres følelser frem for offentligheden, mens der stadig var sorg over Kamillas alt for tidlige død.

Med indbydelsen får Signe mulighed for at hilse på de mest fremtrædende kulturpersonligheder i kongeriget i form af billedhuggere, fodboldspillere, skuespillere, glaskunstnere, dansere og chefredaktører til flere repræsentanter fra stand up-scenen.

Således er ærkerepublikaneren Casper Christensen med på de bonede gulve. Her kan han fnise over, at Iben Hjejle må nøjes med at stå opført som hans påhæng og ikke omvendt.

Desuden er komikere som Anders Matthesen, Lars Hjortshøj, Omar Marzouk og Anders Lund Madsen med som et bevis på, at også kongehuset har fået øjnene op for, at en ny kunstform har indfundet sig i landet.

Da Margrethe sidst holdt kunstnerbal for 11 år siden, var komikerne ikke rigt repræsenteret.

Mellem 350 og 400 af Danmarks førende sports- og kulturnavne er budt til aftenselskabet, hvor der først bydes på middag og kaffe efterfulgt af dans i Riddersalen. Sidste dans er lancier, som næppe er paratkunnen for alle gæster.

Som et overbevisende bud på en lancier-mester sender Ekstra Bladet vores ledende chefredaktør, Poul Madsen, som gerne skulle overbevise regenten om, at også gadedrengene mestrer dén disciplin.Seneste nyt

Partimoder Pia kan ikke slippe magten

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.