Annonce:
Annonce:

Frøkjær forsvarer sig i cremesag

Der var flere kritiske spørgsmål til Andrea Elisabeth Rudolph, da hun var i Go'morgen-studiet for at tale om sine cremer, mener Cecilie Frøkjær

Cecilie Frøkjær tager til genmæle i sagen om et påstået ukritisk interview med Andrea Elisabeth Rudolph. (Foto: Steen Evald/TV 2)
Cecilie Frøkjær tager til genmæle i sagen om et påstået ukritisk interview med Andrea Elisabeth Rudolph. (Foto: Steen Evald/TV 2)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Cecilie Frøkjær fik stor kritik i sidste uge for sit interview med sin TV 2-kollega Andrea Elisabeth Rudolph om hendes hundedyre cremeserie, Rudolph Care i 'Go'morgen Danmark'.

Baggrunden for interviewet var flere artikler i Ekstra Bladet, hvor eksperter kritiserede cremerne og satte spørgsmålstegn ved Andreas troværdighed som nyudnævnt creme-dronning.

Seernes redaktør på TV 2 Lars Bennike mente, at interviewet var ren mikrofonholderi, og at der ikke var nogle kritiske spørgsmål.

Fem kritiske spørgsmål
Cecilie Frøkjær tager nu til genmæle overfor Bennikes kritik på Journalisten.dk.

Go'morgen-værten nægter at anerkende kritikken af interviewet.

'Jeg vil tillade mig at sætte spørgsmålstegn ved, om du mon havde fået gnedet søvnen helt ud af øjnene, da du så indslaget?', spørger hun og kommer med sin egen udlægning af sagen.

Annonce:

'Under interviewet stiller jeg hende syv spørgsmål. Bortset fra de to, nemlig 'Hvad tænkte du, da du så Ekstra Bladets forside?' og 'Hvad betyder de to mærker?' (hendes certificeringer) – så er der i resten af mine spørgsmål opremset diverse kritikpunkter af hendes produkter, som flere eksperter giver udtryk for.'

Herefter nævner Cecilie Frøkjær kritikpunkterne fra interviewet, før hun slutter sit indlæg med:

'Det er mit håb, at du og jeg i fremtiden i højere grad vil dele syn på tingene. Uanset hvad tid på dagen det er.'

Standardbehandling til Andrea
Blandt Lars Bennikes kritikpunkter var, at Andrea Elisabeth Rudolph fik særbehandling af Frøkjær, fordi de begge er TV 2-værter, og at det skader tv-stationens omdømme og troværdighed. Han kaldte interviewet en 'gratis omgang'.

Det kan Jes Schrøder, der er redaktør af 'Go'morgen Danmark', ikke genkende, og han støtter op om Cecilie Frøkjær.

'Hvis man ser indslaget, vil man se, at TV 2-værten får en fuldstændig standardbehandling, som på ingen måde kan give anledning til den bekymring, som seernes redaktør lægger for dagen.'

Annonce:

'Man kan altid finde fejl, hvis man leder længe nok, og måske slipper gæsten på et tidspunkt for nemt fra at undsige et ekspertudsagn, men at udlægge det til at være det samme, som at vi på 'Go'morgen Danmark' gav en trængt TV 2-vært en 'gratis omgang' er proportionsforvrængning. Det kommer midt i en stribe kritiske spørgsmål.'

Go'morgen-redaktøren slutter sit indlæg med, at redaktionen var bevidst om, at det kan være en potentiel farlig situation, når en TV 2-vært skal gå kritisk til en anden af stationens værter.

Læs hele sagen på journalisten.dk.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Gå nu hjem, Thorkild
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: