Hanne Boel brugte 4,6 mio. på et år

Livet i Italien var dyrt - meget dyrt. Så nu må sangerinden igen ud på landevejen for at spille penge ind

Nu må Hanne Boel ud på landevejen. To år i Italien har kostet dyrt. (Foto: Uffe Kongsted)
Nu må Hanne Boel ud på landevejen. To år i Italien har kostet dyrt. (Foto: Uffe Kongsted)
Der er den officielle grund til, at soulsangerinden Hanne Boel og hendes familie efter to afslappende år i Napoli i Italien er vendt hjem til den stråtækte, trelængede lystejendom i Nordsjælland. Sønnen, Frederik, skulle i gymnasiet.

Men der er også en anden grund til, at den 51-årige sangerinde er vendt hjem og straks har udsendt cd’en ’A New Kinda Soul’ og nu gør klar til at tage ud på landevejen og rulle rundt til koncertsteder i hele Skandinavien.

Hanne Boels ellers velpolstrede pengetank er ved at være tom!

Var det værd
Alene i det seneste år har hun brugt over 4,6 mio. kr. af de 5,2 mio. kr., hun havde sparet op i sit selskab Cruella Music ApS. Så nu er selskabet egenkapital på kun 614.000 kr.

Det afsløres sort på hvidt i selskabets netop offentliggjorte regnskab.

Det har Hanne Boel ikke lyst til at tale om. I regnskabet afslører hun dog, at hun synes, at livet i Italien har været det hele værd.

– Udviklingen anses som tilfredsstillende, skriver Hanne Boel, der sammen med sin mand, 50-årige Søren Hasager, og sønnen Frederik oprindelig havde planlagt et års ophold i Napoli.

Året gik dog så godt, at de smækkede et år oveni. Så nu må der tjenes ind til regningerne.

Ulovligt lån
Hanne Boel har ikke alene levet godt af på lovlig vis at trække penge ud af sit selskab. Hun har også ulovligt halet penge ud.

Selskabets to statsautoriserede revisorer, Jan Tønnesen og Morten Schwensen, gør i regnskabet opmærksom på, at sangerinden ulovligt har lånt over en halv mio. kr. i selskabet.

– Det er i strid med anpartsselskabsloven, så hun risikerer en straf, lyder en oversættelse af påtegningen.