Vicki Berlin søvnløs over hund

- Jeg har ikke sovet i nat, siger Vicki Berlin som er rystet over advarsler mod hundekennel, hvor hun ville købe basset-hundehvalp.

De mange advarsler imod kennelen har kostet Vicki Berlin nattesøvnen. (Foto: Jan Sommer)
De mange advarsler imod kennelen har kostet Vicki Berlin nattesøvnen. (Foto: Jan Sommer)
Følg Danske kendte

Vicki Berlin og hendes kæreste, Nicolaj Tarp, troede, at deres drøm gik i opfyldelse, da de bestilte en bassethund fra Kennel Casmier i Hobro. Men det, der skulle have været en lykkelig familieforøgelse, viste sig i stedet at blive en slem forskrækkelse.

For da Vicki Berlin fortalte om den glædelige nyhed i ’Go’ aften Danmark’ fredag, blev hun efterfølgende bombarderet med advarsler fra utilfredse kunder og vrede hundeejere.

– Jeg har ikke sovet i nat. Min kæreste prøver at trøste mig, men jeg er bare så bekymret. Jeg vil jo ikke have en syg hvalp, siger hun.

Tilfældigt valg
Den tidligere ’Vild med dans’-stjerne er chokeret over de mange advarsler mod Kennel Casmier, som går på alt fra salg af syge hunde, til vanrøgt og hunde som pengemaskiner.

– Jeg er dybt rystet og frustreret. Måske er det mig, der er buldrende naiv, men jeg tænkte ikke, at nogen ville behandle hundene dårligt, så jeg er virkelig splittet, siger hun.

Siden fredag aften har Vicki Berlin siddet foran computeren i et forsøg på at finde hoved og hale i de mange beskyldninger.

– Det var helt tilfældigt, at vi valgte Kennel Casmier. Vi var inde på hjemmesiden ’gipote’, som virker god, og der var en annonce for hvalpene, fortæller Vicki Berlin, der ikke vil være med på dømme-bølgen.

Vil selv se stedet
Hun vil nu undersøge kennelen, tale med den tilknyttede dyrlæge og danne sig sit eget indtryk for at afgøre, om det stadig skal være den lille hvalp, hun allerede har forelsket sig i.

– Nu tager vi derhen og ser stedet, og så må vi vurdere det derefter. Jeg vil ikke dømme dem på forhånd, for de har kun været søde ved os, siger hun.

– Jeg aner ikke, om det bliver den hvalp. Jeg er dybt rystet over de mange henvendelser, og det berører mig meget. Vi havde jo glædet os hysterisk til at få et lille, nyt medlem i familien, så det her har virkelig slået skår i glæden, jeg er helt rundt på gulvet, siger hun, men understreger, at hun vil til bunds i sagen, før hun tager endelig stilling.

Seneste nyt

Det er ikke mere heltemodigt eller bonusværdigt at være sygeplejerske end sosu

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.