De kendtes julefrokost-bommerter

'Åh nej, det gjorde jeg bare ikke'. Sådan har mange danskere helt sikkert tænkt efter en julefrokost. Fire kendte danskere fortæller her om deres værste julefrokost

Audrey, en mobil og en brandert er en rigtig dårlig cocktail. (Foto: Jesper Stormly Hansen)
Audrey, en mobil og en brandert er en rigtig dårlig cocktail. (Foto: Jesper Stormly Hansen)

Ekstra Bladet har været i stand til at finde en håndfuld kendte, der er lige så tåbelige som alle os dødelige.

I hvert fald står det fast, at indtagelsen af alkohol er omvendt proportional med graden af fornuft. Også hos de kendte...

Audrey Castañeda, stand-up-komiker
– Jeg skal simpelt hen ikke have lov til røre ved min mobiltelefon, når jeg er til julefrokost. Enten benytter jeg lejligheden til lige at gøre op med en ekskæreste via sms, fordi jeg af uransagelige årsager føler, at netop nu er tiden til at sætte tingene på plads og få sagt min uforbeholdne mening, fortæller Audrey Castañeda.

– Eller også prøver jeg at sende en besked af seksuel karakter. Problemet er bare, at jeg ikke kan stave, når jeg er fuld, så de beskeder, jeg sender, er totalt uforståelige. Og så vågner jeg dagen efter og er bange for min mobiltelefon, når svarene begynder at tikke ind ...

David Nielsen, fodboldspiller, provokatør og forfatter
– Som ganske ung, jeg har vel været en 18-19 år og spillede i OB, var jeg til julefrokost sammen med gutterne. Vi holdt det hos en, hvis forældre ikke var hjemme. Der var dømt jakkesæt, manchetknapper og store armbevægelser. Der manglede ingenting. Senere var det meningen, vi skulle i byen. Desværre blev jeg så stiv, at jeg faldt i søvn i en lænestol. Det stoppede dog ikke de andre, men før de gik ud, tog de alt tøjet af mig og lod mig sidde splitternøgen i en stol. Der sad jeg så og sov i bar røv, da hans mor kom hjem den følgende morgen, beretter David Nielsen.

Mascha Vang, Ekstra Bladets husbabe og radiovært på DR
– Jeg bliver altid så fuld, at jeg ikke kan huske noget. Og så kaster jeg op, forsøger Mascha Vang at undgå spørgsmålet.

– Jeg kan da huske, at der var engang, hvor jeg blev jaloux på nogle strippere. Jeg var sikker på, at en af dem ville tage mit job. Jeg var jo selv blevet ansat, fordi jeg havde patterne lidt langt fremme, og de piger der, de viste jo det hele ...

– Så for at undgå det, valgte jeg at holde min chef for øjnene under hele showet, siger hun og afslører, at jobbet var på radiostationen The Voice, og at chefen, der blev snydt for et stripshow, var Dennis Johannesen.

Stig Elling, direktør for Star Tours
– Jeg har engang gjort det værste, man kan gøre som chef til en julefrokost. Jeg fyrede en medarbejder i en brandert, siger Stig Elling, der kraftigt understreger, at episoden skete for mange år siden, da han var direktør i Solrejser.

– Det var ganske forfærdeligt. Hun brød ud i gråd og var helt ødelagt. Dagen efter måtte jeg ned på mine grædende knæ og bede hende om tilgivelse. Det var frygtelig pinligt.

Stig Elling tilføjer, at den fyrede medarbejder stadig er en højt skattet ansat under ham.

– Hun har heldigvis tilgivet mig – mange gange.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.