Bikini-Janni jagter nyt liv

Rig og single: Den 46-årige kammerherreinde, Janni Kjær, er klar til at springe ud som enlig mor

Janni er tilbage i bikinien og klar til at kaste sig ud i sit nye liv. Det viser hun her ved poolen på Best Western-hotellet ’Grand Imperiale’ i Como. foto: ekstra bladet
Janni er tilbage i bikinien og klar til at kaste sig ud i sit nye liv. Det viser hun her ved poolen på Best Western-hotellet ’Grand Imperiale’ i Como. foto: ekstra bladet

Janni Kjær, 46, er for tredje gang ’annonceret’ ledig på ’markedet’, nu som enlig mor. Særlige kendetegn: God for 300 millioner.

Det er længe siden, Janni har luftet bikini og nydt livet. Offentliggørelsen af skilsmissen fra Chr. Kjær markerer med al tydelighed hendes lyst til at springe ud i sit nye liv efter 20 års adstadigt ægteskab med hofjægermesteren og kammerherren ’den evige Kjær’.

På ’jobfronten’ vil Janni intensivere arbejdet med Simon Spies Fonden. Men samtidig har hun også Christopher, 11, at tage vare på.

Med moderne, anorektisk fotomodel-look tog hun plads ved poolen i det mondæne område ved Comosøen straks efter den store afskedsfest med vennerne, der kunne observere, at det ikke bare var en fest i anledning af parrets 20 års ægteskab, men afslutningen på det og en markering af, at sølvbryllup bliver det ikke til.

Janni havde i første omgang udset sig den norditalienske rigmandsenklave til at markere starten på sit nye liv. Når Comosøen kunne være god nok til en af verdens mest eftertragtede ungkarle, George Clooney, kunne den vel også være god nok som prøvebane for den uforløste livsappetit, Janni stod og skulle have testet.

Det gik slet ikke. I stedet for at blive de annoncerede otte måneder pakkede Janni allerede efter et par måneder kufferten og vendte hjem igen med Christopher, der aldrig kom på den bebudede internationale skole, han angiveligt skulle have gået i.

Nu bliver der arbejdet på at finde en ny skole til ham. Der har været gættet på danske eliteskoler og kostskoler i vennekredsen, en enkelt nævner Schweiz som en mulighed. Her ville Janni have gode muligheder for at løbe på økonomisk ligestillede, hvis det er det, hun er ude efter.

Jannis egen ’officielle’ begrundelse for at vende hjem var, at hun var blevet tilkaldt til eks-mand Kjærs jagt med prins Henrik på Limfjordsøen Venø –  og ikke mindst, at hendes 86-årige far, Werner Isager, var indlagt med en alvorlig hofteskade efter et fald. Han er dog nu tilbage på sit plejehjem og under genoptræning.

Men der var mere end det: Det langtrukne ’show’ med Kjær måtte ophøre helt. Og den uundgåelige skilsmisse måtte offentliggøres, efter at det ulige par var vokset så langt fra hinanden, at der ikke længere var nogen mulighed for at redde forholdet, end ikke for børnenes skyld.

I dag har regentparret indkaldt gode venner til den årlige Grib Skov-jagt med traditionsrigt jagttaffel på Fredensborg Slot. Hofjægermester Kjær er selvsagt indbudt af sin gode ven, prins Henrik. Men er Janni med på listen endnu, eller er hun tilfældigvis blevet forhindret enten af sig selv eller andre? Det vil snart vise sig.

Men under alle omstændigheder åbner Janni nu sin egen jagt på nyt liv. Og vær vis på, hun har ikke tabt gnisten eller troen på alle gode gange tre! Hun har råd til det, men først og fremmest lyst. Og hun kan regne med, at flere af hendes jævnaldrende gamle, vedholdende veninder fra Spies-tiden er klar til den nye fest!