Hvad skal Annis barn mon hedde?

Gæt et navn: Bookmakerne tror, Anni og Erik bruger fødslen til at drille Se og Hør

Der kan tjenes penge på at gætte, hvad parrets barn kommer til at hedde. (Privatfoto)
Der kan tjenes penge på at gætte, hvad parrets barn kommer til at hedde. (Privatfoto)

Før i tiden var der spænding nok i sig selv ved en barnefødsel. Men i dag skal der penge på bordet.

Det har bookmakerne for længst indset, og der blev derfor åbnet op for spil på Anni Fønsbys kommende barn allerede i går, da avisernes forsider kunne fortælle om Anni og Eriks lykkelige omstændigheder.

Internetbookmakerne hos Bet24 var de første, der åbnede op for spillene i går, og danskerne gik straks i gang med at sætte deres egen børneopsparing på spil for at gætte, om det bliver en dreng eller en pige, der kommer ud af Anni til sommer.

Isabella populært
Ligeledes kan vi nu gætte på, om kendis-afkommet skal hedde Emma –?eller måske skal det opkaldes efter en anden kendt milliardærarving, Paris, der trods alt giver pengene lidt flere gange igen.?

– Indtil videre er der sat lidt flere penge på, at det bliver en dreng, end at det bliver en pige, fortæller Morten Olsen, der er chef for odds-afdelingen hos Bet24.

– Til gengæld tror mange, at navnet bliver Isabella. Måske fordi der er en prinsesse, der hedder det.

I drengeafdelingen er det Noah, der er det mest oplagte bud ifølge oddsene, mens Junior anses for at være lige så usandsynligt som Paris.

Spil på en ugedag
Også hvilken ugedag, fødslen kommer til at foregå, kan man spille på. Og det er ikke tilfældigt, at der er forskellige odds, alt efter hvilken dag man tror, Anni kommer til at skrige af smerte for sit barns skyld.

– Vi ved jo godt, at det er naturen, der går sin gang. Men hvis nu de kan presse det lidt, tror vi, at Anni og Erik vil få barnet på et tidspunkt, der kan irritere ugebladene. Se og Hør har jo været lidt efter dem på det seneste.

Der er altså rig mulighed for at spekulere over Erik og Annis valg. For eksempel kan du også bare gætte på, om parret får storhedsvanvid og giver barnet det samme navn, som Joachim og Marie finder på til den lille ny prins eller prinsesse.

Desværre er det hverken muligt at gætte på Pamela, Dolly eller Jordan som navn til kærlighedsbarnet.

Det var ikke muligt at få Anni og Eriks råd til gamblerne. Da Ekstra Bladet fangede Erik på mobilen, forklarede han, at de ikke lige var i humør til at snakke med medierne.