Sådan scorede Klaus Riskær mig

En spadseretur i H.C. Ørstedparken blev i stedet til George Michael-koncert i Århus og et forhold, der indtil videre har varet halvandet år

Klaus Riskær og Daria  Pahhota mødte hinanden første gang på Ibiza, men uden at der var flirt mellem dem. Siden har de været tilbage flere gange som kærester. (Foto: Gert Jensen)
Klaus Riskær og Daria Pahhota mødte hinanden første gang på Ibiza, men uden at der var flirt mellem dem. Siden har de været tilbage flere gange som kærester. (Foto: Gert Jensen)
Følg Danske kendte
I maj sidste år var Daria Pahhota på weekendtur til Ibiza –  den spanske ferieø, hvor Klaus Riskær har en sommerbolig. Her mødte hun finansmanden igennem fælles venner.

– Turen stod på spisning, fest og afslapning, men der var ingen flirt i luften. Jeg vidste selvfølgelig godt, hvem han var, men jeg var ikke interesseret i ham på den måde, selv om der var en god connection, fortæller Daria i dag, halvåndet år senere.

– Klaus er meget energisk og sprudlende, og vi havde det sjovt. Jeg var flad af grin, den første aften vi var ude at spise alle sammen. Men der var intet romantisk overhovedet. Jeg blev derfor meget overrasket, da han ringede til mig, efter at vi var kommet til København. Det havde jeg ikke troet, og jeg ville aldrig selv have drømt om at lægge op til det.

Kortene på bordet
På dette tidspunkt havde Klaus Riskær en del at se til –  både i arbejds- og privat sammenhæng –  og han lagde fra start af alle kortene på bordet over for Daria.

– Han var meget ærlig om sin situation. Hans liv var i den periode kaotisk. Han havde fået en dom og havde en ekskæreste, der var gravid.

Klaus insisterede på at mødes med Daria, og det gik hun med til.

– Jeg foreslog, at vi gik en tur i H.C. Ørstedparken og fik en kop kaffe. Den var han med på. Men da han hentede mig, sagde han: ’Jeg har lige to billetter til George Michael-koncert i Århus. Vil du med?’

– Det syntes jeg kunne være fedt, så jeg tog bare af sted i det tøj, jeg gik og stod i. Vi havde en herlig aften med middag på Casablanca og koncert og var til fest bagefter. Men der var ikke noget med noget. På vej hjem næste dag spurgte han, om vi ikke lige skulle tage til Falsled Kro og få en lille frokost. Det gjorde vi. Og efter frokosten måtte Klaus stoppe bilen. Han var dødtræt og fik sig en lur i en grøftekant på Fyn.

Verdens længste date
– Da vi kom til København, droppede han mig af ved Nørreport, hvor jeg boede dengang. Jeg havde været på verdens længste date uden skiftetøj, tandbørste eller makeup. Så jeg trængte bare til at få et bad. Jeg var ikke mere end kommet op i lejligheden, før han ringede og inviterede mig på middag dagen efter. Jeg tog over til ham, og han havde lavet en supertjekket middag. Allerede den aften talte vi om fremtid, kærlighed og kærester. Samtalen tog en drejning, hvor vi blev rigtig glade for hinanden. Og siden har vi været sammen næsten hver dag.

Seneste nyt

Selv #metoo-entusiastiske kvinder må medgive

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.