Simone vil giftes med Bubber

Simone har solgt flere end 200.000 album og ser stadig den populære studievært Bubber fra ’Scenen er din’

16-årige Simone er aktuel med cd'en 'Devoted To You', hvor hun med en mere moden stemme fortolker klassiske filmballader til et voksent publikum. (Foto: Mads Winther)
16-årige Simone er aktuel med cd'en 'Devoted To You', hvor hun med en mere moden stemme fortolker klassiske filmballader til et voksent publikum. (Foto: Mads Winther)
Simone på 16 år er helt devoted for tiden.

Aktuel med cd’en ’Devoted To You’ og stadig vild med Bubber, som for fire år siden var enestående over for ikke blot Simone, men alle deltagerne i ’Scenen er din’.

– Jeg har altid pjattet med, at jeg skal giftes med Bubber, når jeg bliver 18. Nu er der heldigvis kun to år til, griner Simone.

For nylig stødte hun ind i Bubber på Rigshospitalet i København under en optræden for kræftramte børn.

– Det var så sjovt at mødes med ham igen. Han er et helt fantastisk og livsbekræftende menneske. Så ham vil jeg gerne giftes med.

– Hvad med Helmut Lotti. Ham synger du jo duet med på cd’en?

– Han ser meget sød ud. Men han kan altså ikke hamle op med Bubber.

Simone har ellers haft kæreste på et stykke tid.

– Men det er slut nu. Jeg har ikke tid. Jeg er begyndt i gymnasiet, hvor jeg har fået meget travlt. Det er jo noget helt andet end i folkeskolen. Jeg har musik som speciale, så nu lærer jeg noder og hører om musikkens historie.

– Hvad siger din musiklærer til at have en lille berømthed i sin klasse ?

– Heldigvis ikke noget som helst. Jeg tror slet ikke, at hun ved, hvem jeg er. Og det har jeg det absolut bedst med. Det ville have været forfærdeligt, hvis jeg skulle hives op foran klassen til et eller andet. Jeg taler heller aldrig med mine klassekammerater om min musik og sang. Det passer mig fint at være helt privat i skolen.

Simone er blevet en velhavende ung dame efter salget af over 200.000 cd’er. Men hun sparer pengene op.

– Ja, de står i banken, så jeg en dag kan få råd til kørekort, bil og en lejlighed.

– Jeg vil ikke fortælle, hvor meget jeg har tjent. Men det er da noget, som kan gøre en forskel og hjælpe mig godt på vej, når jeg flytter hjemmefra, siger Simone, der ikke mener, at hun bruger flere lommepenge i det daglige end sine klassekammerater.

Men det er manager Maj-Britt Bundgaard nu ikke enig i:

– Skoene, Simone.

– Nå, ja. Jeg har bunker af sko. Jeg er vild med sko. Sko skal man have, ler Simone.