Robert forladt: Mira er flyttet

Hele Danmarks yndlingsdrengerøv er igen blevet single, efter at kæresten, skuespillerkollegaen Mira Wanting er flyttet fra ham.

Robert Hansen og Mira Wanting har været et par, sådan lidt 'on/off' i flere år. Nu er de så 'off' igen. (Foto: Johnny Frederiksen, Collage: Ekstra Bladet)
Robert Hansen og Mira Wanting har været et par, sådan lidt 'on/off' i flere år. Nu er de så 'off' igen. (Foto: Johnny Frederiksen, Collage: Ekstra Bladet)
Følg Danske kendte

Så holdt forholdet ikke længere.

Sidste års 'Vild med dans'-vinder, Robert Hansen, er alene igen, efter at kæresten, Mira Wanting, endnu engang er gået fra ham. Det skriver flere medier i dag.

- Robert og jeg er flyttet fra hinanden. Der er ikke noget dramatisk i det, vi er enige og er begge to kede af det, fortæller Mira Wanting til B.T. og fortsætter:

- Nogle gange går tingene ikke, som man havde håbet. Men vi taler stadig sammen og holder rigtig meget af hinanden. Lige nu bor vi hver for sig

Sidste efterår erklærede parret, at de begge var klar til børn og bryllup og snart efter ventede de deres første barn sammen.

Desværre endte graviditeten kort tid efter i en ufrivillig abort.

Ifølge ugebladet Se og Hørs hjemmeside, seoghoer.dk, der har kigget i det offentligt tilgængelige CPR-register, så er 30-årige Mira Wanting og hendes otteårige datter, Alberte, flyttet til Frederiksberg, mens den et år yngre Robert indtil videre bliver på Vesterbro.

En kilde tæt på parret fortæller til ugebladet, at Robert har købt Mira ud af lejligheden for 137.000 kroner. Hvilket svarer til halvdelen af indskuddet plus penge for deres fælles møbler, som Robert har valgt at beholde.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.