Se Helena som fræk pirat

Helena Christensen i spidsen for fræk undertøjs-kampagne for den grænseoverskridende undertøjsgigant Agent Provocateur. Se billeder og video her

Det er til at forstå, at piraterne ikke kan modstå den oversexede piratdronning Helena Christensen. (Foto: Agent Provocateur)
Det er til at forstå, at piraterne ikke kan modstå den oversexede piratdronning Helena Christensen. (Foto: Agent Provocateur)
Følg Danske kendte

Der er ingen grund til panik, hvis britiske Keira Knightley fastholder sit nej til at medvirke i en fjerde ’Pirates of Caribbean’-film med Johnny Depp som sørøveren Jack Sparrow.

For danske Helena Christensen ligner en særdeles værdig afløser. I hvert fald viser den danske supermodel sig fra sin bedste pirat-side i en ny reklame-kampagne for undertøjs-giganten Agent Provocateur.

Overtændt
Kampagnen - ’Pirate Provocateur’ - ledsages af en fræk video med afklædte damer, sørøvere og gotisk, mørk dekadence på bunden af et piratskib. Og Helena er piratdronningen, som – selvfølgelig iført frækt undertøj – er i færd med at forføre kaptajnen, der udsættes for røveri og mytteri.

– Helena udfylder rollen perfekt som pirat-dronning, siger stifteren af Agent Provocateur, Joe Corré.

– Det er noget af det bedste, vi nogen sinde har lavet, tilføjer ejeren, der finder kampagnen svært sexet.

– Folk blev godt nok lidt overtændte. Nogle har en ide om, hvad der er sexet, men det skyldes måske, at de har set for mange pornofilm.

Flere skønheder
Andre skønheder, der kan nydes i kampagnen, er Peaches Geldof og modellerne Daisy Lowe, datter af Bush-sangeren Gavin Rossdale, og brasilianeren Alice Sellah, datter af den tidligere topmodel Andrea Dellah.

Joe Corré, der er søn af punk-designeren Vivienne Westwood og Sex Pistols-manageren Malcolm McClaren, lancerede Agent Provocateur-mærket i 1994 sammen med sin daværende kone, Serena Rees.

Hun skred dog fra ham i 2006, men det har øjensynligt ikke ødelagt mandens øje for sexet undertøj.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Kom nu ud af busken, Dyrby