Joachim og Marianne: I er så søde!

Ekstra Bladets læsere kunne næsten ikke sige nok godt om årets 'Vild med dans'-vindere, da vinderparret søndag aften var på redaktionen for at tage telefoner

- Hvor er I søde! Joachim og Marianne var helt rørte over læsernes mange roser. (Foto: Benjamin Kürstein)
- Hvor er I søde! Joachim og Marianne var helt rørte over læsernes mange roser. (Foto: Benjamin Kürstein)

Årets 'Vild med dans'-vindere, var trætte men glade, da de søndag aften svarede på opkald fra Ekstra Bladets læsere.

Både i går og i dag har Joachim B. Olsen og Marianne Eihilt været ude og vise at de skam stadig er vilde med dans, og det var heller ikke første gang denne søndag, at de tog telefoner fra deres ivrige fans.

Bevæbnet med danskvand til stemmen og store smil til at sende over telefonen, gik de to vindere straks i gang med at svare de mange læsere, der næsten ikke kunne vente, til klokken den blev seks, med at ringe ind til Ekstra Bladet for at snakke med deres danseidoler.

Første læser igennem er Christian fra Nørrebro, der kender Joachim men ikke har snakket med ham længe. De to må dog, trods genhørsglæden, gøre det kort, for telefonerne kimer. Joachim er en populær herre.

Superfan
- Neeeej... Tak skal du da have. Det er jeg da rigtigt glad for at høre. Det er da vidst en rigtig superfan vi har med at gøre her, smiler kuglestøderen da Inge fra Vejle ringer, for at rose ham til skyerne.

- Det var da sødt, mener han, efter at Inge har lagt på.

Måske lidt mindre sød, men mindst lige så smigrende er Tommy fra Fjerritslev, der får Joachim i røret, men vist egentlig er lidt mere lun på hans sprøde lille nips af en partner, Marianne.

- Jamen hun er da også dejlig, svarer Joachim, og sender straks den ivrige fan over til danseren, der smilende må forklare sin skuffede fan, hvorfor hun har valgt at trække sig på toppen.

- Jeg er jo ikke med for at vinde, og nogen gange, så skal man jo stoppe mens legen er god. Men lad os nu se. Der er halvandet år ind til det næste program, så hvem ved, siger hun, inden hun lægger på.

- Hvor er de glade alle sammen siger hun smilende. Mere har hun ikke tid til, for så ringer den næste telefon.Læs meget mere om, hvad læserne ville vide, og hvad Joachim og Marianne svarede i Ekstra Bladet i morgen, mandag.