Tina og Tobias: Glade og rørte

De to 'Vild med dans'ere, der i aftes måtte se sig slået i finalen, var glade og rørte over den store støtte de fik fra deres fans, da de i dag svarede på opkald fra Ekstra Bladets læsere.

Tina og Tobias tog godt imod de af Ekstra Bladets læsere, der ringede ind for at ønske dem tillykke. (Foto: Henning Hjorth)
Tina og Tobias tog godt imod de af Ekstra Bladets læsere, der ringede ind for at ønske dem tillykke. (Foto: Henning Hjorth)

Det var et friskt og veludhvilet 'Vild med dans'e-par der lørdag kl. 13 troppede op på Ekstra Bladets redaktion, for at tage imod telefonopkald fra vores tv-interesserede læsere.

Gårsdagens festivitas efter den store finale er ikke til at spore. Hverken på springrytteren Tina Lund eller på hendes dansepartner Tobias Karlsson.

- Jeg har det så godt. Jeg tog jo tidligt hjem i går, så det er bare skønt, grinede Tobias.

Det var i øvrigt ham, der var mest rift om på telefonerne, og Tina måtte flere gange agere pauseunderholdning for unge damer, der næsten ikke kunne vente, for at få lov til at snakke med den svenske danser.

Hvis bare jeg var straight
- Neej hvor er du sød! Hvis bare jeg havde været straight... lød beskeden til en af de mange piger, der bedyrede deres varme følelser for Tobias over telefonen.

Men også dansepartneren Tina blev overøst med lykønskninger og varme følelser.

- Hun sagde 'Jeg elsker dig', lød det på et tidspunkt fra en paf ridepige, da hun havde lagt røret efter endnu et opkald.

De piger, der ikke erklærede Tina deres kærlighed, var meget interesseret i hendes heste, og i, om hun skulle danse mere, her efter at programmet er slut.

- Nej, nu skal jeg tilbage til mit normale liv, hvor ridning fylder det meste af min dag. Men hvis nogen vil booke Tobias og mig til et show eller noget, så vil vi meget gerne stille op, forklarede den 27-årige rytter, der i øvrigt kunne oplyse, at hendes yndlingshest hedder 'Lanthanid', men til dagligt bliver kaldt 'Snitten'...

Læs mange flere af Tinas og Tobias' svar på læsernes opkald i morgen i Ekstra Bladet.