Saseline går fra Fetterlein

Bare syv måneder efter at Saseline Sørensen og Frederik Fetterlein blev forældre, er forholdet slut

Saseline er skredet fra Fetterlein og bor foreløbig hos en veninde på Vesterbro. (Foto: Thomas Sjørup)
Saseline er skredet fra Fetterlein og bor foreløbig hos en veninde på Vesterbro. (Foto: Thomas Sjørup)

Den tidligere SOAP-sangerinde er blevet alenemor. Hun har forladt faderen til sin syv måneder gamle søn Sean, Frederik Fetterlein. Det bekræfter hun overfor Se og Hør.

– Jeg har ikke lyst til at kommentere historien, andet end jeg kan bekræfte, at jeg er gået fra ham. Han kender grundene til hvorfor, siger Saseline til ugebladet, der samtidig skriver, at hvervet som eneforælder ikke er noget nyt for den 26-årige mor.

For selvom parret fik deres første fælles barn i februar måned i år, så har den tidligere tennisspiller ikke brugt meget tid sammen med familien.

Allerede i påsken tog Fetterlein til Dubai med sin ældste søn fra et tidligere forhold, mens han både under og efter graviditeten opholdt sig meget i Monaco.

Og ifølge en kilde, som Se og Hør har talt med, gider Saseline netop ikke stå alene med ansvaret længere, og derfor er hun gået.

Forholdet mellem Saseline og Fetterlein har tidligere skrantet. Tennisplayboyen blev i 2006 afsløret i en affære med sin frisør. Kort efter mistede Saseline parrets barn i en spontan abort.