Sommerens nye single-kendisser

Efter at flere kendte par på det seneste er gået fra hinanden, går Danmark sommeren i møde med en helt ny pulje af single-kendisser. Se her, hvem der er i spil

Remee, Kira, Caroline Fleming og Thomas Gravesen er blandt de kendte, som er kommet i spil som single efter flere års parforhold. (Foto: Billedmontage af Jes Roger)
Remee, Kira, Caroline Fleming og Thomas Gravesen er blandt de kendte, som er kommet i spil som single efter flere års parforhold. (Foto: Billedmontage af Jes Roger)

En breakup-tornado har fejet igennem kendisland: Fasttømrede par som Kira og Graver er pludselig overståede kapitler og puljen af single-kendisser er forhøjet.

Det skaber nye muligheder, både for mindre kendte danskere, som gerne vil score en kendt - og for nye par-konstellationer kendisserne imellem (med Line Baun Danielsen og Morten Helveg frisk i erindringen).

Flash! giver her, i bedste 'news-you-can-use'-ånd, en lille gennemgang af de mest eftertragtede, nyligt frigivne kendis-singler i Danmark.

Vi kan ikke garantere, at ingen af disse kendisser har en hemmelig elsker/ny kæreste i baghånden, som de skjuler for pressen. Så hvis du møder en af disse kendte i nattelivet og beslutter at kaste dig over dem - er det på eget ansvar.

Kira Eggers og Thomas Gravesen:
Hele to kendisser blev sendt i recirkulation, da Kira Eggers og Thomas Gravesen for godt 14 dage siden gik fra hinanden. Knap tre år holdt parløbet imellem fodboldtrolden og strippernymfen, inden Kira annoncerede på sin blog, at det var slut.

En kommende kæreste til Kira eller Gravesen skal være forberedt på både plusser og minusser:

Med Kira får man på plus-siden en kæreste, som ikke er bleg for at kaste sig ud i lidt af hvert og desuden har et varmt hjerte, der blandt andet banker for dyrevelfærd. Minusset er, at svigerfar muligvis genkender hende fra hjemmesider, som du helst ikke ville vide, at han frekventerede.

Thomas Gravesen, der for øjeblikket spiller i den engelske klub Everton, kan på plus-siden give dig fodboldkonestatus og i hvert fald illusionen om, at du en dag kommer til at møde familien Beckham. På minus-siden har han et livligt temperament og en tendens til at nikke skaller, når han bliver irriteret.

Caroline Fleming:
Efter igennem en længere programrække at have kvidret løs om sit fantastiske ægteskab blev baronesse Caroline Fleming (født Caroline Elizabeth Ada Nielsdatter baronesse Iuel-Brockdorff) i december sidste år separeret fra ægtemand og multimillionær Rory Fleming. Parret har to børn sammen.

Plus: Ligesom en barbiedukke har Caroline Fleming sin egen garderobe med masser af smart tøj, sit eget slot og en sportsvogn - foruden en god pose penge, når skilsmissen går igennem.

Minus: Ligesom en barbiedukke..

Remee:
I sidste uge meldte Remee og hans kæreste Maria, at det efter syv år var slut med parløbet. Bruddet kom lige i halen på Remees tjans som mentor og senere producer for X Factor-vinderen Martin.

Plus: X Factor har gjort Remee til det ultimative dulletrofæ: Ud over penge og lækkert udseende har han fuld kraft på sin kendisfaktor, som både kan bruges til at prale med over for veninderne og skaffe dig ind på Nasa.

Minus: Tilbringer uforholdsmæssigt meget tid sammen med en teenagedreng fra Ørum.

Sofie Lassen-Kahlke:
Med fem år sammen var Sofie Lassen-Kahlke og hendes adelige kæreste Axel Castenschiold et af kendis-Danmarks mere fasttømrede par. Men i november sidste år var det slut imellem greven og prinsessen af den danske folkekomedie og Lassen-Kahlke er officielt fri på markedet.

Plus: Sofie Lassen-Kahlke er kendislands svar på naboens æblekindede datter og man kan være sikker på, at svigermor vil æææælske hende.

Minus: Er vant til en kæreste som både har penge og en adelstitel.

Mascha Vang:
Efter tre års parløb med kæresten Mick er 28-årige Mascha Vang nu blevet single, efter at lidenskaben langsomt var blevet forvandlet til venskabelig sofahygge. Hun er flyttet i egen lejlighed, hvor hun glæder sig til at fyre den af og leve det vilde single-liv.

Plus: Mascha har besluttet at fyre den maksimalt af som single - så det bliver nok ikke kedeligt for den, som slår kløerne i hende.

Minus: Mascha har besluttet at fyre den maksimalt af som single - så det kan blive svært at lokke hende ind i endnu et parforhold.

Cecilie Frøkjær og Lars Daneskov
Endnu et brud, som frigjorde to kendisser på en gang: TV-vært Cecilie Frøkjær og radiovært Lars Daneskov bekræftede i marts i år, at de går fra hinanden efter syv års ægteskab. Parret har to børn sammen.

For begge parter er der det minus, at de lige er kommet ud af et længerevarende parforhold med hvad det indebærer af tyngende følelsesmæssig bagage.

På plus-siden får man med Cecilie Frøkjær en kæreste, som selv ens senile mormor kan genkende (fordi hun har set hende på fjernsyn) mens Lars Daneskovs trænede radiostemme vil være perfekt til at læse bøger højt for familiens sammenbragte børn.

Claus Norreen:
Den 'mindst kendte' af de fire AQUA-medlemmer, Claus Norreen, meddelte i december sidste år, at han og konen Siggy var gået fra hinanden. De blev gift i 2000, har sammen en søn på fire og er stadig 'gode venner'.

Plus: Claus Norreen fik, sammen med Søren Rasted, flest penge ud af AQUA-eventyret, da det var de to, som skrev sangene. Samtidig er mediernes søgelys knap så skarpt rettet imod Norreen som imod gruppens mere højt profilerede medlemmer.

Minus: Lige lidt mere kedelig end de andre AQUA-medlemmer.