Den søde ventetid

Højgravide Saseline Sørensen og Frederik Fetterlein folder sig ud i sovekammer-stemning

Romantikken blomstrer som aldrig før. (Foto: therockandrollmagazine.dk)
Romantikken blomstrer som aldrig før. (Foto: therockandrollmagazine.dk)
– Selvfølgelig var det lidt grænseoverskridende at skulle fotograferes med så lidt tøj på, når man er gravid. Men vi havde fra start sagt, at billederne skulle være smagfulde og lækre, og det synes jeg, at de er blevet. De er min og Frederiks kærlighedshistorie.

Siger tv-værten og sangerinden Saseline Sørensen om en serie flotte og supersensuelle billeder, hun og kæresten, den tidligere tennisspiller Frederik Fetterlein, har været model til for hjemmesiden therockandrollmagazine.dk.

På billederne folder det danske svar på Posh & Beck sig ud i sovekammer-stemning, og den sparsomme beklædning kan ikke skjule, at mørklødede Saseline er højgravid. Til februar føder hun parrets første barn, en søn.

De 15 ekstra kilo, det har ført med sig, er bare med til at gøre Saseline endnu smukkere end normalt, selvom hun ikke selv tror helt på det.

– Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg føler mig lige så sexet nu, som når jeg ikke er gravid. Da jeg så billederne, havde jeg det sådan lidt: Hvem er den mærkelige kvinde? Men kroppen forandrer sig jo, når man er gravid. Og jeg synes, at folk er rigtig søde til at give mig komplimenter. Der er flere, der har stoppet mig på gaden og sagt: 'Hvor er du smuk gravid', siger Saseline i et interview på hjemmesiden, der følger med foto-serien.

Forelskelsen lyser ud ad billederne, men Saseline indrømmer, at forholdet har sine op- og nedture, og at hun kan være strid at være sammen med, når hormonerne raser.

Trekants-drama
Ikke mindst blev forholdet sat på en alvorlig prøve, da en frisør på Frederiksberg berettede, at hun havde haft sex med Fetterlein. Trekantsdramaet var årsag til, at Saseline aborterede det barn, hun ventede dengang.

– Det var skidehårdt, og jeg var ked af det, sagde Saseline for nylig til månedbladet Q.

Harmonien er imidlertid genoprettet.

– Frederik er rigtig god til at give mig opmærksomhed og små gaver, og han inviterer mig tit ud at spise, siger den stadig ’vildt forelskede’ skønhed.